SUPERLIGAŠKI OKRŠAJ U LAZAREVCU: Kolubara je povela u prvom poluvremenu, ali je Kahvić pred kraj meča "režirao" remi! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.10.2023

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su domaći priliku da nanesu prvi poraz lideru na tabeli, ali nisu uspeli.

SUPERLIGAŠKI OKRŠAJ U LAZAREVCU: Kolubara je povela u prvom poluvremenu, ali je Kahvić pred kraj meča "režirao" remi! (VIDEO)

Foto: Ana Stašević

U okviru desetog kola Prve lige Srbije sastav Kolubare iz Lazarevca ugostio je ekipu OFK Beograda, domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa 12 osvojenih bodova, dok su gosti zabeležili deset više.

Derbi kola opravdao je očekivanja na stadionu u Lazarevcu, pred oko 600 gledalaca dva jako kvalitetna sastava od prvog minuta "tukla" su se za osvajanje sva tri boda.

Poveli su domaći u 23. minutu, odličan pas u prostor Miloša Filipovića iskoristio je mladi Stefan Stanisavljević, nakon finte oslobodio se svog čuvara i prelepim udarcem poslao je loptu u gornji desni ugao gola, 1:0 za Kolubaru.

Nisu se tu povukli domaći, nastavili su sa identičnom igrom, pokušavali su da uvećaju svoju prednosti, ali su i gosti krenuli sa ofanzivnim napadima. Do odlaska na odmor promene rezultata nije bilo.

Drugi deo meča protekao je u nešto konkretnijoj i ofanzivnijoj igri tima sa Karaburme, ali su i domaći imali svoje prilike na polovini rivala. Pritiskali su gosti, pokušavali su da dođu do izjednačenja i to im je pošlo za rukom na isteku 81. minuta. 

Nakon kornera loptu je sa druge stative u peterac vratio Marković, tamo se glavom najbolje snašao golgeter OFK Beograda, Aleksandar Kahvić za ispostaviće se konačnih 1:1.

Kolubara (Lazarevac) - OFK Beograd (1:0)

Kolubara: Stanivuković, Climaco, Marjanović, Filipović, Kočović, Milisavljević (od 76' Lončar), Janković (od 86' Cvetićanin), Đokić, Stanisavljević (od 67' Živković), Kiković (od 86' Vasiljević), Gulan (od 67' Galvao)

OFK Beograd: Popović, Mimović, Gojković, Ilić (od 90' Mićić), Knežević, Marković, Đermanović, Kahvić, Nikolić, J. Mituljikić (od 65' Georgijević), N. Mituljikić (od 90' Kasalica) 

U sledećem kolu sastav OFK Beograda dočekuje Radnički iz Sremske Mitrovice, dok tim iz Kolubare gostuje Tekstilcu iz Odžaka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading