NOVOSAĐANI IMAJU ZA ČIME DA ŽALE: Veliki broj promašenih prilika u nadokandi vremena kaznili su gosti iz Leskovca!

Autor:

Sport

02.10.2023

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađi bod ide gostima.

NOVOSAĐANI IMAJU ZA ČIME DA ŽALE: Veliki broj promašenih prilika u nadokandi vremena kaznili su gosti iz Leskovca!

Foto: Youtube.com/printscreen/Prva liga Srbije

U okviru desetog kola Prve lige Srbije sastav Mladosti GAT ugostio je ekipu Dubočice iz Leskovca, domaćin je u ovaj susret ušao sa tri osvojena boda, dok su gosti zabeležili šest više.

Odlično su izabranici Branka Žigića ušli u meč, već u uvodnih pet minuta stvorili su dve izgledne prilike za postizanje gola, ali nisu uspeli da smeste loptu u mrežu.

Inicijativa domaćina trajala je uvodnih 15-tak minuta, a onda su i gosti krenuli sa prilikama pred golom rivala. Par poluprilika beležima na obe strane, do odlaska na odmor oko 200 gledalaca nije imalo prilike da vidi pogodak.

Republika

Foto: Youtube.com/printscreen/Prva liga Srbije

Detalj sa meča

Pred sam odlazak na odmor fudbaleri Mladosti su u dva navrata šutirali ka golmanu Kneževiću, ali se oba puta tresao samo okvir gola. 

Diktirali su tempo meča domaći od starta nastavka, napadali su konstatno, ali nisu uspevali da mnogobrojne akcije završe pogotkom u mreži Dubočice. Konstantan pritisak fudbaleri Mladosti isplatio se tek u 87. minutu kada je sa nekih 20-tak metara udarac Milana Jokića završio iza leđa golmana Kneževića, 1:0.

Krenuli su gosti od tog trenutka na sve ili ništa, sa velikim brojem fudbalera napadali su na protivničkoj polovini i pred sam kraj susreta su uspeli da stignu do izjednačenja. Nakon udarca iz ugla rezervista Nemanja Zdravković zatresao je mrežu domaćina za konačnih 1:1.

Mladost GAT - GFK Dubočica (Leskovac) 1:1 (0:0)

Mladost GAT: Dražić, Drobnjak, Kerkez, Jokić, Kokanović (od 86' Đuričin), Tanasin, Vukčević, Jezdović, Abadžija (od 59' Pavlica), Bugarin, Čečarić (od 11' Živković)

GFK Dubočica: Knežević, Đorđević (od 82' Zdravković), Stojanović (od 56' Vasić), Đokić, Milić (od 82' Račić), Jovančić, Belić, Momčilović, Ilić, Tasić (od 64' Milinković), Nedeljković (od 56' Ljubenović) 

U sledećem kolu u Leskovac gostuje OFK Vršac, dok Mladost GAT gostuje ekipi RFK Novi Sad.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading