JAKO TVRD I BORBEN KOMŠIJSKI DERBI: Oba tima su u meč ušla sa namerom da pre svega ne prime gol!

Autor:

Sport

02.10.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Jezera je savladao Donji Kopaonik pogotkom u 89. minutu.

JAKO TVRD I BORBEN KOMŠIJSKI DERBI: Oba tima su u meč ušla sa namerom da pre svega ne prime gol!

Foto: FK Jezero 2017 Zlatari

U okviru osmog kola Druge rasinske okružne lige ekipa Jezera 2017 (Zlatari) ugostila je sastav Donjeg Kopaonika iz Razbojne, domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa deset osvojenih bodova, dok su gosti imali dva više.

Derbi sredine tabele od prvog minuta protekao je u jako tvrdoj i bojažljivoj igri od strane oba tima. Tokom prvih 45 minuta gotovo da nije bilo ozbiljnih prilika na pred golmanima, tek u samoj završnici poluvremena viđena je izgledna šansa za promenu rezultata.

Nakon kornera, najbolje se u kaznenom prostoru Donjeg Kopaonika snašao štoper domaćih, Račević, koji glavom šalje loptu ka golu golmana Nedića, ali ista završava na stativi.

Drugi deo meča protekao je u gotovo identičnoj igri kao i tokom prvih 45 minuta, lopta je uglavnom bila između dva šesnaesterca, svi ozbiljniji napadi na obe prekidani su faulovima od strane rivala.

Odlučujući momenat meča, i gotovo jedina ozbiljna akcija viđena je u 89. minutu. Rezervista Trošić bacio je aut do svog imenjaka Radenkovića, on je loptu odmah poslao u kazneni prostor rivala, gde je Marko Radović prima, i postiže gol za pobedu Jezera od 1:0.

Jezero 2017 (Zlatari) - Donji Kopaonik (Razbojna) 1:0 (0:0)

Jezero 2017: Radović, Punoševac, Marković, Račević, Todorović, Bogićević, Radenković, Tomić, Miljković, Radović, Simić

Na klupi: Trošić, Živković

Donji Kopaonik: Nedić, Planiničić, Đorđević, Stošković, Tomić, Raičević, Ž. Virijević, Lazić, Milojević, M. Virijević, Radmanović

Na klupi: Burgić, Jevtić, Mladenović, Susa

U sledećem kolu Donji Kopaonik dočekuje sastav Mladosti 1977 iz Garevine, dok sastav Jezera gostuje ekipi Omladinca iz Ugljareva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading