BULAJA JE PRONAŠAO DOBITNU KOMBINACIJU: Posavac nakon lidera savladao i prošlogodišnjeg zonaša! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.10.2023

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlične izmene na poluvremenu "rešile" su meč u korist domaćina.

BULAJA JE PRONAŠAO DOBITNU KOMBINACIJU: Posavac nakon lidera savladao i prošlogodišnjeg zonaša! (VIDEO)

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

U okviru šestog kola Prve beogradske lige (grupa A), ekipa Posavac Tišme ugostila je sastav Sremčice, domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa devet osvojenih bodova, dok su gosti bili na deobi liderske pozicije sa četiri više.

Krenuli su sa odličnom igrom od prvog minuta domaći fudbaleri, Bulaja je pronašao pravu "formulu" za svoj tim, što se vidi i iz prethodnih mečeva. Već u sedmom minutu stigao je Posavac do vođstva, nakon udarca Mandarića, golman Sremčice je odbio loptu, ali je na istu natrčao Jovan Stanić, 1:0. 

U istom ritmu su nastavili domaći i u nastavku meča, lopta je bila u njihovom posedu, napadi su bili smisleni, ali je Jovanović u par navrata sačuvao svoj tim većeg zaostatka. Pokušavali su iz redova Sremčice da odgovore na rastrčanu igru Posavca, ali im to nije uspelo tokom prvih 45 minuta.

Furiozan start drugog poluvremena osigurao je tri boda domaćem timu, Duško Bulaja je odlučio da izvrši dve promene za vreme pauze, i upravo je ulazak Markovića i Deronjića po mnogima doprineo postizanju dva brza gola. 

Nakon oduzete lopte na sredini terena Marković odlično upošljava Kristijana Mandarića koji smešta loptu u bliži ugao golmana Jovanovića, 2:0 za Posavac od 52. minuta. Samo dva minuta kasnije Krsmanović šalje odličan pas do Slobodana Tadića koji postiže gol za 3:0.

Izvršili su gosti dve izmene u svom sastavu, krenuli su na sve ili ništa i u 62. minutu su stigli do pogotka. Radovan Banjević poslao je loptu iza leđa golmanu Veličkoviću, 3:1.

Nisu "spustili gas" domaći nakon primljenog gola, nastavili su da se nadigravaju sa rivalom i do kraja meča su imali više sreće u odnosu na njega. Na isteku 91. minuta rezervista Nenad Rauković postiže pogodak za konačnih 4:1.

 

 

Posavac Tišma (Boljevci) - Sremčica 4:1 (1:0)

Posavac Tišma: Veličković, Spasić (od 46' Deronjić), Čapelja, Mančić, Jevtić, Stanić, Stojanović, Krsmanović (od 81' Radović), Tadić (od 60' Rauković), Mandarić (od 90' Jokić), Žižić (od 46' Marković)

Sremčica: Jovanović, Milinković, Radisavljević, Savić (od 74' Škundrić), Antonijević, Ristić (od 55' Mišćević), Andrić (od 81' L. Živanović), P. Živanović, Banjević, Martinović, Nikolić (od 55' Kuč)

U sledećem kolu ekipa Sremčice dočekuje fenjeraša na tabeli, sastav Poštar Zvezdare, dok tim iz Boljevca gostuje u Jajincima, Heroju Polet.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading