PREPUNE TRIBINE U ARNAJEVU: Sastav Beljine je upisao treći vezani trijumf u derbi susretu sa Borcem! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.10.2023

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći su imali penal pri rezultatu 0:0.

PREPUNE TRIBINE U ARNAJEVU: Sastav Beljine je upisao treći vezani trijumf u derbi susretu sa Borcem! (VIDEO)

Foto: FK Beljina

U okviru šestog kola Prve beogradske lige (grupa B) sastav OFK Borca iz Arnajeva ugostio je ekipu Beljine, domaćin je u ovaj meč ušao sa devet osvojenih bodova, dok su gosti osvojili tri manje.

Derbi susret dva dobro znana rivala odigran je pred prepunim tribinama na stadionu u Arnajevu, domaći su krenuli silovito od prvog minuta, imali su posed na svojoj strani, ali nisu uspevali da dođu do prave prilike za postizanje gola. 

Gosti su nešto defanzivnije ušli u meč, nisu uspevali da dođu do svoje prepoznatljive igre, i to je moglo skupo da ih košta tokom prvih 45 minuta, međutim na desetominutni odmor su igrači oba tima otišli bez pogotka u mreži rivala.

 

 

Trgli su se fudbaleri Beljine od starta nastavka, trener je izvršio dve izmene u sastavu, i igrači sa klupe su na pravi način opravdali poverenje šefa stručnog štaba. 

Prva prava prilika u drugom poluvremenu viđena je pred golom gostiju, Torbica je ušao u kazneni prostor rivala, gde je oboren i sudija je pokazao na belu tačku. Udarac Nikole Petkovića "sa kreča" završio je na stativi, i nakon 66. minuta rezultat je i dalje nepromenjen.

Kazna za promašen jedanaesterac stigla je ubrzo na drugoj strani, nakon prekida Filip Milenković šalje loptu u mrežu golmana Markovića, 1:0 za Beljinu od 69. minuta.

Pokušali su domaći totalnom ofanzivom do kraja meča da stignu barem do izjednačenja, ali je odlična postavka fudbalera Beljine bila neprelazna. Na isteku 88. minuta iz kontranpada gosti preko Đorđa Petrovića postižu pogodak za konačnih 2:0.

OFK Borac (Arnajevo) - Beljina 0:2 (0:0)

OFK Borac: Marković, Rakić, Milojević (od 53' Marić), Torbica, A. Petković (od 53' Gligorić), Živanović, N. Petković, Nikolić, Jovičić, Adamović, Gligorić

Beljina: Aleksić, Sotonica, Maričić (od 68' Ostojić), Paunović, Stojanović (od 46' Savković), Vranjković, Čabrilo (od 46' Stokić), Milenković, Petrović (od 88' Čapljić), Banjac, Milojević

U sledećem kolu sastav Beljine dočekuje Turbinu (Vreoci), dok tim iz Arnajeva ide na noge timu Zabrežja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading