SPREMA SE NEŠTO VELIKO? Nemanja Vidić se pojavio na stadionu - ispratio je meč svog nekadašnjeg kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.10.2023

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda srpskog fudbala ispratila utakmicu svog nekadašnjeg kluba.

SPREMA SE NEŠTO VELIKO? Nemanja Vidić se pojavio na stadionu - ispratio je meč svog nekadašnjeg kluba!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba u subotu 7. oktobra na stadionu "Dragan Džajić" u okviru 11. kola Prve lige Srbije ugostili su užičku GFK Slobodu.

Duel crveno-belih i popularnih "era" okončan je minimalnim trijumfom domaćeg sastava (1:0), a trenutak odluke dogodio se u 26. minutu kada je Ibrahim Zubairu matirao golmana Đorđa Vukašinovića čime je sastav sa Uba stigao do važnih bodova koje ih vode u gornji dom prvoligaškog karavana.

Navedeni susret je na tribine stadiona "Dragan Džajić" privukao oko 800 ljubitelja fudbala, ali je jedan posetilac privukao pažnju sportske javnosti.

Naime, duel između Jedinstva i GFK Slobode ispratio je i legendarni srpski fudbaler Nemanja Vidić. On je meč pratio sa tribina stadiona i prisustvovao je pobedi crveno-belih sa Uba protiv njegovog nekadašnjeg kluba.

Da podsetimo, Nemanja Vidić je "druženje sa bubamarom" započeo u redovima užičkog Jdinstvo Puteva, a sa 12 godina prelazi u redove gradskog rivala Slobode u kojoj se zadržao dve godine, nakon čega se seli u prestonicu i postaje član Crvene zvezde...

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Vidić dok je nosio opremu Crvene zvezde

 

- Nemanja Vidić:

Datum rođenja: 12. oktobar 1981. godine

Mesto rođenja: Titovo Užice

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Jedinstvo Putevi (Užice)-mlađe kategorije, Sloboda (Užice)-mlađe kategorije, Crvena zvezda (Beograd), Spartak (Subotica), Spartak Moskva (Rusija), Mančester junajted (Engleska), Inter (Italija)

OStaje da se vidi da li je Vidićeva poseta stadionu "Dragan Džajić" najava nekog budućeg angažmana, il ije samo posetio sportske prijatelje i uživo ispratio jedan od zanimljivijih mečeva ovonedeljnog prvoligaškog karavana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading