PRED NJIMA JE POLUSEZONA VELIKIH NADANJA: Promenili su trenera i bazu, ali ciljevi ostaju isti - "studenti" polažu najteži ispit!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.01.2024

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novobeograđani imaju samo jednu želju - opstanak u srpskoligaškoj konkurenciji.

PRED NJIMA JE POLUSEZONA VELIKIH NADANJA: Promenili su trenera i bazu, ali ciljevi ostaju isti - "studenti" polažu najteži ispit!

Foto: FK Studentski grad

Fudbaleri novobeogradskog Studentskog grada jesenji deo sezone u okviru Srpske lige Beograd okončali su na desetoj poziciji, ali će u nastavak sezone ući sa svega tri boda više u odnosu na Torlak iz Kumodraža koji se nalazi na poziciji koja po okončanju ligaškog dela vodi u zonski takmičarski rang.

 

Iz svega navedenog jasno je pred kakvim izazovom se "studenti" nalaze i svakako je neophodno ostvariti bolji učinak od jesenje četiri pobede, isto toliko remija i sedam poraza.

Tokom zimske pauze rukovodstvo kluba se odlučilo da trenersku palicu seniorskog tima prepusti Milanu Periću koji je takmičenje započeo na klupi PKB-a iz Padinske Skele, a istovremeno je usledila još jedna velika promena.

O svemu navedenom klub je ukratko informisao javnost saopštenjem na dan kada je izvršena prozivka i kada su prvotimci odradili prvi trening u 2024. godini:

- Na terenu Milutinca sa novim stručnim štabom prvom treningu “studenata” prisustvovalo je 22 igrača. Cilj je opstanak u srpskoligaškom društvu, a zadatak neće biti nimalo lak - istakli su iz novobeogradskog kluba, a zatim posebno apostrofirali jdnu činjenicu:

- Međutim motivišu fenomenalni uslovi za rad, na novom terenu i u narednom periodu upravo će ovo biti baza žuto-plavih.

Foto: YouTube.com/printscreen/FSB

Svoje mečeve "studenti" više neće igrati na stadionu pokraj Bežanijske crkve

 

Istovremeno, istaknuto je da će klub u predstojećem periodu odigrati i veliki broj kontrolnih mečeva, a već sada je poznato da će se Studentski grad 27. januara sastati sa ekipom Brodarca, dok je drugi kontrolni susret zakazan za 4. februar kada će odmeriti snagu protiv GSP Polet Dorćola.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, "studenti" će u prolečnoj premijeri gostovati na Banjici ekipi Rada. Prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je Novobeograđanima sa ubedljivih 3:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading