NAGAĐANJA SU SE I OBISTINILA: Vraća se u rodni grad da zaokruži fudbalsku priču - ponovo će poneti opremu CRVENO-BELIH boja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.01.2024

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer koji smo najavili pre nedelju dana, konačno je i realizovan.

NAGAĐANJA SU SE I OBISTINILA: Vraća se u rodni grad da zaokruži fudbalsku priču - ponovo će poneti opremu CRVENO-BELIH boja!

Foto: Starsport

Vuk Mitošević

Fudbaleri novosadske Mladosti GAT u nastavak takmičarske godine ulaze sa samo jednim ciljem, da obezbede opstanak u okviru Prve lige Srbije.

 

Popularni "gatovci" su tokom prethodne jeseni ostvarili skor od dve pobede, devet remija i isto toliko poraza, što je bilo dovoljno samo za pretposlednju 15. poziciju na tabeli i u ovom momentu imaju osam bodova zaostatka u odnosu na gornjomilanovački Metalac koji se nalazi u sugurnoj zoni.

Kako bi ekipa što spremnije dočekala nastavak borbe za bodove, klupsko rukovodstvo uveliko radi na jačanju igračkog kadra, a verovatno najveće pojčanje u aktuelnom zimskom prelaznom roku, stiglo je u "srpsku Atinu".

Nakon četiri i po godine u Novi Sad se vrađa iskusni tridesetdvogodišnji Vuk Mitošević, ali ovoga puta neće poneti opremu "stare dame srpskog fudbala", već će biti jedna od glavnih uzdanica Mladosti GAT.

Mitošević na "GAT Arenu" stiže iz surduličkog Radnika, a iza sebe ima i bogatu internacionalnu karijeru nastupa u Kazahstanu i Mađarskoj.

Foto: FK Mladost GAT

Povratak u rodni grad - Vuk Mitošević

 

- Vuk Mitošević:

Datum rođenja: 12. februar 1991. godine

Mesto rođenja: Novi Sad

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Vojvodina (Novi Sad)-mlađe kategorije, Vojvodina (Novi Sad), Jagodina (Jagodina), Kajzar (Kazahstan), Aktobe (Kazahstan), Javor-Matis (Ivanjica), Kišvarda (Mađarska), Šahtjor Karagandi (Kazahstan), Radnik (Surdulica)

Reprezentativna karijera: Srbija U-17 (3 ut.), Srbija U-19 (12 ut. / 1 gol), Srbija U-21 (6 ut.)

Priliku za debi u dresu novog kluba Mitošević će imati u prolećnoj premijeri kada će Mladost GAT gostovati na užičkom stadionu "Radomir Antić" ekipi GFK Slobode. Prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je "erama" minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading