ŠEST KORAKA DO NASTAVKA ŠAMPIONSKE TRKE: Lider zakazao pripremne utakmice - u generalnoj probi će se sastati sa velikim rivalom!

Autor: Vladimir Vroih

Sport

18.01.2024

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za odlučujuće prvenstvene borbe su otpočele.

ŠEST KORAKA DO NASTAVKA ŠAMPIONSKE TRKE: Lider zakazao pripremne utakmice - u generalnoj probi će se sastati sa velikim rivalom!

Foto: FK Zemun

Aktuelni lider beogradske grupe srpkoligaškog karavana u ponedeljak 15. januara startovao je sa zimskim pripremama od kojih se očekuje da krajnji rezultat daju početkom juna ove godine, kada se svi u Gornjoj varoši nadaju da će njihovi ljubimci nakon tri sezone ponovo postati prvoligaši.

 

Ekipa Zemuna je prethodnu jesen okončala sa skorom od 11 pobeda, jednog remija i tri poraza i ukupno 34 osvojena boda koliko ima i drugoplasirana Zvezdara, ali su Gornjovarošani do jesenjih lovorika stigli zahvaljujući boljem gol količniku +18, u odnosu na +14 koliko imaju popularne "bulke".

Nakon početka zimskih priprema, Zemunci su obelodanili i raspored kontrolnih mečeva kroz koje će brusiti formu. Prvi meč odigraće već u subotu 20. januara, a protivnik će biti omladinski sastav plavo-zelenih, a zatim slede dueli protiv OFK Kikinde, staropazovačkog Dunava, Železničara iz Inđije i sremskomitrovačkog Radničkog.

Generalna proba zakazana je za 17. februar kada će se Zemunci sastati sa novobeogradskim Ušćem, jednim od konkurenata za najviši plasman, a koju je Zemun prvog dana meseca septembra savladao rezultatom 2:1.

Foto: FK Zemun

Raspored kontrolnih utakmica FK Zemun

 

- Raspored kontrolnih utakmica FK Zemun:

Zemun omladinci (20. januar)

OFK Kikinda (27. januar)

Dunav Stari Banovci (3. februar); stadion SC FSS

Železničar Inđija (10. februar)

Radnički Sremska Mitrovica (14. februar); stadion SC FSS

Ušće Novi Beograd (17. februar)

Napomena: Utakmice kao domaćin FK Zemun će igrati na stadionu FK Milutinac

Kada je reč o nastavku borbe z bodove, Zemunci u prolećnoj premijeri gostuju ekipi Torlaka iz Kumodraža. Navedeni susret je zakazan za drugi dan meseca marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je pobedom plavo-zelenih rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading