SADA JE ZVANIČNO! "Panteri" otpustili Mijovića!

Autor:

Sport

30.01.2024

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FMP Železnik se oglasio saopštenjem, u kome se zahvaljuje bivšem treneru na saradnji.

SADA JE ZVANIČNO! "Panteri" otpustili Mijovića!

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

"Panteri" su zvanično promenili i drugog trenera u sezoni, pošto je posle nešto lošijeg starta Nenad Stefanović podneo ostavku, dok je sada smenjen i Stevan Mijović

Promena se desila sredinom decembra, ali FMP je nastavio sa lošim rezultatima, pa je nakon samo mesec dana usledio novi rastanak.

Mijović je karijeru počeo u mlađim selekcijama Crvene zvezde, potom je bio trener juniora Dinamika. U seniorskoj košarci je pre tima iz Železnika, vodio ekipu Kolubare i Radničkog iz Kragujevca. 

Reč je o perspektivnom treneru. koji je priliku u AdmiralBet ABA ligi dobio sa 30 godina. Ipak, klub je odlučio da se rastane sa njim zbog poraza od Splita u 18. kolu regionalne lige i već mu je spremio zamenu.

Foto: Starsport

Saša Nikitović

Na klupi "pantera" upisao je pet pobeda i 13 poraza, na 12. mestu tabele regionalnog takmičenja.

- KK FMP i dosadašnji prvi trener ekipe Stevan Mijović sporazumno su raskinuli ugovor. Klub se zahvaljuje Mijoviću na velikom profesionalizmu, posvećenosti, maksimalnom zalaganju na svakom treningu i utakmici. Posebnu zahvalnost KK FMP ističe Mijoviću i zbog momenta u kom je preuzeo ekipu i ostvario dve velike pobede na gostovanjima. U ovoj prilici želi mu puno sreće u nastavku karijere koja će nesumnjivo biti uspešna imajući u vidu veliki talenat koji poseduje - stoji u saopštenju kluba iz Železnika.

Saša Nikitović (45) je trener sa višegodišnjim iskustvom, pošto je bio asistent u Partizanu, Crvenoj zvezdi, a potom i u reprezentaciji Srbije.

Od 2018. je započeo samostalnu karijeru, kao glavni trener predvodio je Olimpiju iz Ljubljane, dok je posle toga bio u Dinamiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading