SFEROPULOS NE RAZMIŠLJA O POTENCIJALNOM DERBIJU U KUPU! Ima još VREMENA! Mijović: "Sve je moguće"!

Autor:

Sport

23.01.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i FMP u kratkom vremenskom roku ponovo će odmeriti snage, ovog puta u Kupu Radivoja Koraća.

SFEROPULOS NE RAZMIŠLJA O POTENCIJALNOM DERBIJU U KUPU! Ima još VREMENA! Mijović: "Sve je moguće"!

Foto: Starsport

Kuglice su odlučile da se beogradski timovi sastanu u četvrtfinalu, gde je šampion Srbije i branilac Kupa "Radivoja Koraća" apsolutni favorit. Međutim, ne treba otpisivati ni sastav koji je nedavno promenio trenera, pa sa novom energijom ulazi u drugi deo sezone.

Trener crveno-belih, Janis Sferopulos, posle žreba, izneo je svoje impresije.

Sve misli su usmerene na meč sa FMP-om, idemo korak po korak. Ne razmišljamo o finalu. O Partizanu tek kada dođe vreme - rekao je Sferopulos, pa dodao da još uvek nije odlučio koja će četiri stranca igrati u Nišu:

- Ima još vremena. Prerano je da pričamo o kupu, imamo još mnogo da igramo do tada, tako da razmišljamo samo o narednoj utakmici - istakao je grčki stručnjak.

Foto: Starsport

Dejan Davidovac i Janis Sferopulos

Organizatori su za ovaj događaj "uposlili" i reprezentativce Srbije, pa je kuglice izvlačio Dejan Davidovac ispred Zvezde, a Aleksa Avramović kod Partizana.

Još jedan Kup za mene, šesti čini mi se. Osvojio sam u Novom Sadu, kada je bila korona, pa onda još jedan u Nišu - rekao je Davidovac nakon žreba.

U ovom trenutku, ako pogledamo imena koja su bila u drugom šeširu, crveno-beli nisu mogli teže.

Čeka nas borba za prvi trofej, zanimljiva utakmica nas čeka. U Nišu je dobra organizacija, volim da igram tamo, verujem i ostali. Očekujem dobre utakmice.

Mladi trener ekipe iz Železnika, Stevan Mijović je kratko dodao da je u jednoj utakmici sve moguće.

Utakmica protiv ranga više, da se potrudimo da se spremimo za to kako treba i da pokušamo, u jednoj utakmici je sve moguće, da iznenadimo ako je ikako moguće. Da se ukrstimo sa ekipom iz ranga više i opet u jednoj utakmici je sve moguće - naveo je Mijović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading