SFEROPULOS ZADOVOLJAN DOMINACIJOM NAD "PANTERIMA"! Govorio i o POVREĐENIM igračima posle utakmice!

Autor:

Sport

21.01.2024

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki stručnjak obratio se medijima.

SFEROPULOS ZADOVOLJAN DOMINACIJOM NAD "PANTERIMA"! Govorio i o POVREĐENIM igračima posle utakmice!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet savladali su FMP na domaćem terenu rezultatom 87:54 u okviru 17. kola AdmiralBet ABA lige. 

Crveno-beli nisu imali veći problem sa ekipom iz Železnika, koja im je redovni mušterija, s obzirom da nisu izgubili od njih još od davne 2011. godine. 

Vodeći igrač na meču bio je Jago dos Santos, koji je upisao dabl-dabl. Brazilac je meč sa "panterima" završio sa 17 poena, 14 asistencija i pet skokova, odnosno indeksom korisnosti 30.

Republika

Foto: Starsport

Jago dos Santos

Posle duela je za medije govorio trener domaće ekipe, Janis Sferopulos. 

- Mislim da smo danas bili koncentrisani i fokusirani. Bili smo ozbiljni od početka. Kako smo završili, zadovoljan sam kako smo reagovali, dobro smo odigrali u odbrani. Bez obzira na protivnika, morate da budete koncentrisani i fokusirani. Možete u suprotnom da imate probleme u AdmiralBet ABA ligi, ali i Evroligi. Treba da nastavimo sa ovakvom odbranom, ali i ofanzivno, gde nemamo mnogo problema - rekao je Sferopulos.

Start druge deonice jedini je bio problematičan.

- Na početku druge četvrtine nismo bili konzistentni, tada prvih pet minuta nismo bili dobri na obe strane terena, ali svime ostalim sam bio zadovoljan - objasnio je bivši trener Makabija iz Tel Aviva. 

Pokušao je Grk da objasni uspone i padove u igri Zvezde.

- To što idemo gore-dole, to je zbog mentaliteta. Moramo da budemo čvrsti, da igramo dobru odbranu, da dobijamo velike utakmice iz dobre odbrane, to očekujem od igrača - izjavio je i dodao:

- Ne znamo, idemo od dana do dana. Van stroja su, ne znam šta da vam kažem. Osećaju se bolje, ali nije dovoljno da bi igrali - zaključio je Sferopulos.

Zvezda Meridianbet trijumfom je zadržala prvu poziciju u prvenstvu Jadrana i ima dve pobede više od prvog pratioca. FMP je sa druge strane nastavio lošu sezonu i leži na dalekom 12 mestu. "Panterima" bi mogla de predstoji borba za opstanak, ukoliko ne poprave partije u nadolazećem periodu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading