OTKRIVENO! Evo gde je Novak Đoković OTIŠAO posle poraza u polufinalu Australijan opena!

Autor:

Sport

31.01.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski selektor razjasnio nedoumicu koja je interesovala sve navijače.

OTKRIVENO! Evo gde je Novak Đoković OTIŠAO posle poraza u polufinalu Australijan opena!

Foto: Tanjug/AP

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki je u razgovoru za medije otkrio gde je najbolji teniser sveta Novak Đoković otišao posle poraza u polufinalu Australijan opena.

Bolji od svetskog broja jedan je bio italijanski teniser Janik Siner, koji osvojio prvi Grend Slem pobedivši u finalu Melburna Danila Medvedeva iz Rusije.

- Novak Đoković je trenutno u Španiji sa porodicom i ne verujem da će doći u Kraljevo - rekao je srpski selektor Troicki u obraćanju medijima pred duel Dejvis kupa.

Foto: TSS

Viktor Troicki

Potvrdila je to i filipinska političarka Šona Garin, koja je bila na putu za Norvešku pa je na aerodromu srela GOAT koji u vitrinama ima 24 Grend slema.

- To je Novak Đoković, to je Novak Đoković, to je Novak Đoković - napisala je Garin u opisu fotografije i dodala:

- Doručkovao je pored našeg stola dva sata - objasnila je ona.

Srbija će, inače, u kvalifikacijama za grupnu fazu Dejvis kupa u Kraljevu igrati protiv selekcije Slovačke, a mečevi su na programu 1. i 2. februara.

Osim Đokovića, meč će propustiti i Novopazarac Hamad Međedović koji je prehlađen, pa će tako Srbiju u ovoj fazi predstavljati Miomir Kecmanović, Laslo Đere, Dušan Lajović i Nikola Ćaćić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading