SAZNAJEMO: DRUGARICE POKOJNE PEVAČICE NA LEKOVIMA? "Nikad sebi nećemo oprostiti što smo je ostavile samu"

Autor:

Zabava

31.01.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojke koje su sa Andrijanom Lazić boravile u Dubaiju, ne mogu da se pomire sa tim što su zaspale kobne noći, tvrdi zajednički prijatelj.

SAZNAJEMO: DRUGARICE POKOJNE PEVAČICE NA LEKOVIMA? "Nikad sebi nećemo oprostiti što smo je ostavile samu"

Foto: Facebook.com

Pravnica i pevačica Andrijana Lazić (28), koja je 10. januara poginula u Dubaiju, ni nedeljama nakon tragičnog događaja ne izlazi iz glave drugaricama, koje su tamo bile sa njom, pa su, zbog toga, od kobnog događaja sve vreme na lekovima.

Kako saznajemo iz razgovora sa zajedničkim prijateljem pevačice i njenih drugarica, devojke ne mogu da se pomire sa tim što su zaspale te noći i konstantno preispituju sebe da li je sve moglo da bude i drugačije, kao i šta se desilo te kobne noći.

Foto: Društvene mreže

Andrijanine drugarice se gorko kaju što nisu ostale budne kobne noći

- Sve ovo je toliko strašno da se ne može rečima opisati. Andrijanine drugarice su u teškom psihičkom stanju, piju lekove za smirenje i sve vreme se preispituju da li su mogle da učine nešto da ne dođe do ovoga. One samo ponavljaju: "Nikad sebi nećemo oprostiti što smo te neći zaspale, što smo je ostavile samu... Možda bi sve bilo drugačije" - priča za naš portal njihov zajednički prijatelj i dodaje: 

- Te devojke ne mogu da se pomire sa činjenicom da Andrijane više nema, proganja ih to, vraćaju im se slike njihovog poslednjeg druženja, neposredno pred nesreću, i stalno sebi prebacuju zbog toga, da li su mogle na neki način uticati da do nesreće ne dođe!

Podsećamo, detalji oko Andrijanine misteriozne smrti i dalje intrigiraju široku javnost i mnogima ne daju mira ni nakon što je Lazićeva ispraćena na večni počinak.

Mlada pevačica iz Bijeljine, nastradala je padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, a i dalje je sve oko ove tragedije obavijeno velom misterije.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Andrijanin otac Nebojša Lazić priključiće se istrazi u Dubaiju čim prođe 40 dana

Lazićka je u Dubai otišla sa svojim drugaricama 7. januara i nastradala samo tri dana kasnije. Andrijanina sahrana se održala 19. januara u Velinom Selu, a istrazi koju sprovodi policija u Dubaiju, priključiće se lično i pevačicin otac Nebojša Lazić Zenga čim prođe 40 dana.

Iako je upravo Andrijanin otac javno trvdio da njene drugarice nisu ni pod kakvom sumnjom, te su se pojavile i na njenoj sahrani, kasnije se spekulisalo da bi one ipak trebalo da se podvrgnu poligrafskom ispitivanju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading