ZNALA SAM ŠTA ME ČEKA! Marijana Mićić progovorila na temu akušerskog nasilja, evo kakvo je bilo njeno iskustvo! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada smo se dogovarali kako ću u porodilište partneru Milošu sam doslovce rekla: "Spavaj ti ,odvešće me Ivana".

ZNALA SAM ŠTA ME ČEKA! Marijana Mićić progovorila na temu akušerskog nasilja, evo kakvo je bilo njeno iskustvo! (FOTO)

Foto: ATA Images

Voditeljka Marijana Mićić oglasila se na Instagramu na temu akušerskog nasilja, o kom bruji  domaća javnost već danima zbog jezivog slučaja nasilja jedne od porodilja, koja je o svemu progovorila za medije. Ona kaže da je u porodilište otišla mirno jer je znala ko će se o njoj brinuti, pa je to poželela svakoj ženi koja je u drugom stanju.

- Apropo svih priča koje slusamo godinama unazad, a pogotovo zadnjih dana imala sam želju da podelim moju priču iz porodilišta. Kada smo se dogovarali kako ću u porodilište Milošu sam doslovce rekla "spavaj ti ,odvešće me Ivana". Ivana (snaja) me je slikala ,poljubila i otišla. Toliko sam bila mirna i spokojna jer sam znala šta me čeka i u čije ruke idem (to mi je bio drugi porođjaj , na istom mestu, kod iste doktorke Slađane Mihajlović). Uopšte me nije začudio podatak koji sam čula početkom godine:

Foto: Instagram printsceen

Marijana Mićić

 

"Slađana Mihajlović naglasila je da je prošla godina donela rekordan broj novorođenčadi u KBC „Dragiša Mišović". Sa impozantnih 4.456 beba rođenih samo u protekloj godini, bolnica koja je prvobitno projektovana za 1500-1800 porođaja postala je jedno od najvećih porodilišta u regionu‚‚.

Foto: Instagram.com

Marijana Mićić

 

Sve više čujem da žene žele tamo da se porođaju. Jasno mi je i zašto. Kada je takav lekar na čelu odeljenja i ostatak tima mora biti jednako ili približno dobar!
Nije moguće da se sve žene porode u jednoj bolnici kod jedne doktorke, ali je sigurno moguće da svi lekari pre svega budu ljudi. Želim nam svima da u porodilišta ulazimo sa osmehom na licu, a izlazimo sa bebama u naručju. Ne želim da čujem: IMALA SI SREĆE! Želim da svaka od vas gde god bila ima neku svoju Slađu
- napisala je Mićićka u svojoj objavi na Instagramu i tako ohrabrila žene koje su u strahu zbog mogućih komplikacija i eventualnog neprijatnog osoblja.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading