VODITELJKA "SLAGALICE" ŠOKIRALA SVE OBJAVOM IZ ŠPANIJE: Prvi put na slikama sa njom NIJE njen 18 godina stariji muž (FOTO)

Autor:

Zabava

29.01.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena je poznata po svom istančanom ukusu i stilu.

VODITELJKA "SLAGALICE" ŠOKIRALA SVE OBJAVOM IZ ŠPANIJE: Prvi put na slikama sa njom NIJE njen 18 godina stariji muž (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Voditeljka emisije "Slagalica" Jelena Simić nedavno je boravila u Španiji, a sa svojim pratiocima na društvenoj mreži podelila je fotografije na kojima je pokazala različite odevne kombinacije. 

Međutim, ono što je svima ovom prilikom upalo u oči je to da na fotografijama nije bilo njenog 18 godina starijeg supruga Dragana Simića, sa kojim često putuje.

Nakon objavljivanja fotografija, Jelenini pratioci su se oduševili njenim izgledom, ostavljajući brojne komplimente ispod slika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Simic (@_simicjelena)

 

Ni njenoj koleginici Kristini Radenković nisu promakle Jelenine objave, te joj je ostavila emotikon srca u komentaru, podržavajući njen stil.


Jeleni, inače, nisu strani modnim izazovi i često se ističe svojim sofisticiranim izgledom, zbog čega je i ovog puta privukla pažnju javnosti svojim stajlingom tokom boravka u Španiji.

Iako je sada izostao na Jeleninim objavama, voditeljka je nedavno u jednom intervjuu pominjala svog muža.

- Naš brak je zasnovan isključivo na ljubavi. Dragan i ja smo dom gradili zajednički. Što se karijera tiče, dešavalo nam se da je sredina upućivala otrovne strelice na jedno od nas preko leđa onog drugog. Nije tu bilo nikakve koristi. Jedina mera do koje mi držimo je mera ljubavi. Svako razočarenje lakše podnesem sa njim. Velika mi je podrška. Vole ga i moji prijatelji, uvek mi napominju da ne dolazim bez njega. Dragan je živa enciklopedija. Imponuje mi da živim sa tako pametnim i duhovitim čovekom. Stalno se šali, često i na moj račun. Poseduje ogromnu energiju i ljudsku dobrotu, a na prvom mestu je savršen otac našoj deci - govorila je bila za "Hello".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading