U DRAGINCU SE VRŠE PRIPREME ZA PROLEĆE: Igrački kadar je sklopljen po unapred određenom planu!

Autor:

Sport

22.02.2023

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba je igrački kadar ojačala provernim snagama.

U DRAGINCU SE VRŠE PRIPREME ZA PROLEĆE: Igrački kadar je sklopljen po unapred određenom planu!

Foto: FK 14. Oktobar Draginac

Na stadionu Budimir Budo Jovanović u Dragincu zimski prelazni rok je protekao jako mirno. Ekipa je ojačana proverenim igračima koji će sigurno doneti kvalitet u nastavku prvenstva.

Republika

Devetoplasirani tim Opštinske lige Loznica će u predstojećem periodu pokušati da se probije ka gornjem delu tabele. Igrački kadar je ojačan dolaskom Marka Đurića, Aleksandra Nenadovića i Dejana Živanovića

Uprava kluba je simpatizerima predstavila i četvrtog novajliju koji je pristigao u redove 14. Oktobra za vreme zimske pauze. 

Republika

Foto: FK 14. Oktobar Draginac

Nikola Rašević

Nikola Rašević (24) će u nastavku sezone nositi dres 14. Oktobra. Reč je o igraču koji može da pokrije skoro sve pozicije u veznom redu. Dolazi iz redova Jadra (Stupnica), a u karijeri je nastupao i za Hajduk iz Ribarice i Mladost sa Brezjaka. Ovo je njegov drugi mandat u Dragincu. 

Ekipa se kroz treninge i prijateljske mečeve uveliko sprema za prolećni deo šampionata. U toku su i radovi na infrastrukturi koji bi trebalo dodatno da unaprede uslove za budućnost.

Sastav 14. Oktobra drugi deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Stolice. U prvom susretu u Krupnju slavio je domaći sastav rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading