SEFKERINCI PREDSTAVILI PRVOG NOVAJLIJU: Ekipa je počela sa pripremama za nastavak sezone!

Autor:

Sport

22.02.2023

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba je predstavila prvog novajliju u svojim redovima.

SEFKERINCI PREDSTAVILI PRVOG NOVAJLIJU: Ekipa je počela sa pripremama za nastavak sezone!

Foto: FK Tempo Sefkerin

Ekipi iz Sefkerina je prošle sezone ekspresan povratak u Drugu južnobanatsku ligu izmakao za samo jedan bod.

Republika

Ove takmičarske godine Tempo je na zimsku pauzu otišao sa učinkom 7-1-1 što je bilo dovoljno za drugu poziciju u ligi. Lider na tabeli, ekipa Borca ima dva boda više. Tu je i sastav Voje Gačić koji sa 18 bodova sa trećeg mesta vreba svoju priliku.

Uprava kluba za vreme zimske pauze vredno je radil kako bi na proleće ekipa što bolje izgledala, cilj za ovu sezonu se znao od početka, a to je povratak u viši rang. Pre par dana navijačima je i zvanično predstavljen novi trener prvog tima. Nebojša Petrović, poznatiji kao Maradona će biti na klupi u predstojećem periodu.

Igrački kadar je takođe ojačan nekim novim igračima, koji će biti predstavljeni na zvaničnim profilima kluba u predstojećem periodu. Prvi novajlija koji je objavljen je Mirko Plavšić (27).

Republika

Foto: FK Tempo Sefkerin

Mirko Plavšić

Plavšić je prošao mlađe kategorije BSK-a iz Borče, kasnije je nastupao za PKB, Lepušnicu, Ljukovo i OFK Crvenku iz koje i stiže u Sefkerin. Reč je o igraču koji igra na poziciji levog beka i sigurno će doneti dodatni kvalitet za prolećne mečeve.

Iz kluba su povodom promocije prvog novajlije za naš portal izjavili:

- Dolaskom Plavšića verujemo da smo rešili pitanje na poziciji na kojoj igra. Očekujemo od njega da bude standardan i da nam donese kvalitet na putu ka ulasku u viši rang. 

Ekipa je proteklog vikenda krenula sa pripremama za nastavak sezone. Posle standardne prozivke odrađen je i prvi trening sa novajlijama, kao i pod trenerskom palicom novog šefa stručnog štaba.

Tempo prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Vojvodine iz Crepaje koju su u prvom susretu savladali rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading