ODLIČAN POSAO UPRAVE NA ČELU SA PREDSEDNIKOM: Čak osam novih igrača je stiglo u Živkovo!

Autor:

Sport

22.02.2023

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Živkovu osam novih lica u igračkom kadru.

ODLIČAN POSAO UPRAVE NA ČELU SA PREDSEDNIKOM: Čak osam novih igrača je stiglo u Živkovo!

Foto: FK Mladi Borac Živkovo

Dugogodišnji član Jablaničke okružne lige je zbog reorganizacije takmičenja i loše pozicije na kraju prošle sezone, ove takmičarske godine započeo sa takmičenjem u Međuopštinskoj jablaničkoj ligi.

Republika

Mladi Borac za vreme zimske pauze u međuopštinskom rangu sa učinkom 5-3-7 zauzima 13. poziciju na tabeli. Ekipa je imala jako loš početak sezone, napravljena je serija od četiri poraza u prvih četiri kola, kasnije je dosta popravljena forma, pa je samim tim i pozicija na tabeli takva.

Uprava kluba na čelu sa predsednikom Slobodan Mladenovićem odradila je po mnogima odličan prelazni rok. Igrački kadar Mladog Borca ojačan je sa osam novih imena, dok je dres tima iz Živkova napustio samo jedan igrač. Strahinja Ilić će u nastavku prvenstva nastupati za Lemind.

Kristijan Simonović (20) prošao je mlađe kategorije leskovačke Dubočice, zatim je nastupao za Navalin, Moravac (Pečenjevce) i Napredak (Bogojevce) odakle i dolazi u Žirkovo. Simonović pokriva pozicije u veznom redu.

Igor Stojadinović (25) protekle četiri godine nosio je dres Jedinstva iz Šišave. Stojadinović se najbolje snalazi u veznom redu.

Stefan Marković (27) pokriva odbrambene pozicije na terenu. Ovo je njegov treći mandat u redovima Mladog Borca, nastupao je još i za Železničar iz Leskovca, Turekovac i Šumadiju (Razgojna) gde je imao poslednji angažman.

Stefan Živković (27) najbolje se snalazi u veznom redu na terenu. On će sa Markovićem posle Razgojna deliti svlačionicu i u Živkovu. Ponikao je u mlađim kategorijama Dubočice, ovo mu je drugi mandat u Mladom Borcu, igrao je još i za Moravac iz Pečenjevca.

Stefan Bogdanović (26) pokriva pozicije u napadu i sigurno će dosta doprineti već odličnom napadačkom arsenalu ekipe.

Uroš Jovanović (17) se vraća u klub u kojem je napravio svoje prve golmanske intervencije. Od 2019. godine bio je član Lidera MGM, kasnije i Radničkog iz Niša iz kojeg se vraća u Živkovo. 

Nenad Jovanović (22) posle šest meseci provedenih u ekipi Mladost Bunibrod, napadač je odlučio da karijeru nastavi u Mladom Borcu.

Luka Cekić (19) zatvara paket pojačanja za ovaj prelazni rok. Reč je o veznom igraču koji dolazi iz redova Plantaže, ovo je njegov drugi mandat u klubu. U karijeri je nastupao za Dubočicu i Radnički iz Niša, ponikao je u OFK Beogradu.

Nema sumnje da će Mladi Borac na proleće izaći u dosta promenjenom i po mnogima ojačanom sastavu. Treće plasirani tim na tabeli je udaljen samo osam bodova, tim iz Živkova će u prolećnom delu težiti što boljem plasmanu na kraju sezone.

Prolećni deo prvenstva Mladi Borac otvara protiv Moravca pred svojim navijačima. U prvom susretu u Pečenjevcu rezultat je glasio 3:1 za domaći tim.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading