NASTAVLJA SE SA JAČANJEM IGRAČKOG KADRA: Čoka predstavila kvartet pojačanja!

Autor:

Sport

01.02.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle trilinga pojačanja, uprava Čoke predstavila je još novih lica.

NASTAVLJA SE SA JAČANJEM IGRAČKOG KADRA: Čoka predstavila kvartet pojačanja!

Foto: FK Čoka

Situacij na tabeli je takva da čak šest timova učestvuje u borbi za viši rang.

Republika

Ekipa Čoke drži četvrtu poziciju na tabeli sa 20 bodova, četiri manje od vodećih timova. Uprava kluba za sada je promovisala tri nova lica u igračkom kadru. Aleksandar Dražić, Čedomir Božić i Šarkezi Kristian zadužili su već njihov dres. 

Spisak igrača je ovih dana ojačan sa četiri nova imena.

Tot Horgoši Gabor (33) i Karačonji Žolt (29) dolaze iz redova Tornjoša. Tot je već igrao za Čoku i ovo je njegov povratnički mandat u njihovim redovima. Žolt je u karijeri nastupao i za Tisu. Dvojac koji dolazi iz višeg ranga predstavljaće velika pojačanja za nastavak bitke za prvo mesto.

Teodor Perišin dolazi iz Srpske lige Vojvodina gde je nastupao u dresu Tise iz Adorjana. Karijeru je započeo u ekipi Sloge (Ostojćievo), a igrao je i za Njerš Ištvan, koji predstavlja mlađe kategorije Tise. 

Piri Atila (22) zatvara seriju pojačanja Čoke za sada. Atila dolazi iz redova Tornjoša, a igrao je i za AFK (Ada) i Sentu. 

Ekipa Čoke je u aktuelnom prelaznom roku za sada dovela sedam novih igrača. Radi se o proverenim fudbalerima od kojih neki imaju velikog iskustva, dok su pojedinci jako mladi sa ogromnim talentom. Na treneru je da sa da uklopi novajlije u trenutni igrački kadar i da se sve to sklopi za prolećni deo prvenstva.

Čoka prvi zvanični meč drugog dela sezone igra na svom terenu protiv ekipe Šampion. U prvom susretu Oromu četvrtoplasirani tim na tabeli je slavio rezultatom 3:2.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading