STARLETA PONELA TELO ŽENE KAO MODNI DODATAK: Svi zbunjeno gledaju - "Ovo nije moda" (FOTO)

Autor:

Lifestyle

19.02.2023

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Nedelju mode ponela je telo.

STARLETA PONELA TELO ŽENE KAO MODNI DODATAK: Svi zbunjeno gledaju - "Ovo nije moda" (FOTO)

Foto: YouTube/Printscreen

Starleta i glumica Džulija Foks poznata je po šokantnim modnim izdanjima, a njen najnovniji modni dodatak izaziva noćne more. Ona je zatvorila Nedelju mode sa crnom torbom u obliku ljudskog tela u prirodnoj veličini dizajnera Mikhaela Kalea iz Kanade. Torba je poprilično velika i teška, a ostavlja jeziv utisak. Da bi bila što realističnija ima i plavu periku te izgleda kao mrtva plavuša. Takođe, obučena je u kožno odelo sa dugačkim čizmama na štiklu upravo slične onim koje je i Džulija obula.

Njen stajling ostavlja utisak moćne, jake ali i jezive osobe. Ona doslovno vuče "telo"! Šokantno zar ne?

- Videti Džuliju Foks kako nosi moje komade je ostvarenje sna; bila je moja muza za ovu kolekciju - rekao je Kale u izjavi.

Mrtvački stil daleko je od Hermès Birkin torbe koju je dobila od bivšeg momka Kanje Vesta za svoj rođendan prošle godine, a za koju je kasnije rekla kako je previše "strašna" da bi je nosila napolju u intervjuu za Nju Jork Tajms.

Kombinaciju za ovu priliku smislila je Briana Andalore, koja je inače zaslužna za sve njene zanimljive autfite. Verovatno će biti bar nekoliko kritičara za njen izgled, ali da je ovakvim stajlingom izazvala buru, izazvala je. 

Ispod njene fotografije mnogi su se zgražavali i komentarisali kako ovo nije moda.

Inače, sličan autfit viđen je i na jednom međunarodnom takmičenju u Trstu koje se održalo prošle godine, piše "Pejdž Siks".

Da li se vama dopada njen stajling?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading