ZBOG JEDNOG KORAKA U DNEVNOJ RUTINI IZGLEDA KAO BOMBA: Ovo nema šanse da preskoči - Nikada ne biste rekli da ima ovoliko godina!

Autor: N.J.

Lifestyle

19.02.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su u šoku kada čuju koliko ima godina, a sve duguje jednom koraku u nezi kože.

ZBOG JEDNOG KORAKA U DNEVNOJ RUTINI IZGLEDA KAO BOMBA: Ovo nema šanse da preskoči - Nikada ne biste rekli da ima ovoliko godina!

Foto: Profimedia

Džekalin Kubici - Gonzalez ima 61 godinu, ali to nikad ne biste pogodili jer izgleda mnogo mlađe, a svoj mladenački izgled pripisuje režimu lepote u šest koraka. Ona prkosi godinama i izgleda minimum 15 godina mlađe. 

Igra tenis, i neguje kosu, ali njena rutina pre svega zasniva se na šest koraka. Svakog jutra provede dva sata  nanoseći losione, hidratantne serume i kreme bogate vitaminima - a sve je dopunjeno njenim tajnim sastojkom: kremom za sunčanje za bebe.

- Želim graciozno da starim. Od ljudi mojih godina se očekuje da budu sedi i naborani, te da nose široke, duge suknje. Oduvek sam znala da to ne želim. Slažem se s Madonninim mišljenjem da bi ljudima trebalo dopustiti da budu mladi kad navrše 45 godina - priča ona.

Foto: pixabay.com

Žena nanosi kremu

Koraci

Nakon pranja kože nanosi dva sloja hidratantnog spreja, a zatim serum. Dalje, kune se u noćnu kremu bogatu vitaminima - jer ona na koži traje duže od dnevne kreme.

Zatim dodaje kremu za zatezanje - pre nego što nanese svoju zaštitu od Sunca s faktorom 50 za bebe, a ona ističe da je to najvažnija stvar koju radi.

Brine i o ostatku svog tela, pa na tretmane godišnje potroši oko 1900 funti. Svake nedelje koristi dve maske, jednu za lice i drugu za kosu, a sede vlasi farba na svake četiri nedelje. Svaki dan počinje sa pilingom tela, a nakon toga sledi gel za tuširanje. Zatim stavlja ulje za telo, pa hidratantnu kremu, a onda i sprej.

I na kraju, pazi da spava osam sati jer to obezbeđuje da izgleda sveže.

Mama dvoje dece takođe igra tenis jednom nedeljno kako bi izbegla da ima opuštene ruke, piše "Miror".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vestacka dama

19.02.2023 17:45

Botox baba

Zaza

19.02.2023 19:10

Ali grdna, kao porez