MILAN STANKOVIĆ MORAO DA SE KRSTI DA BI PREŽIVEO: Otkriveni detalji o pevačevoj prošlosti koje niko nije znao!

Autor:

Zabava

19.02.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Stanković nekad je nosio epitet ,,plavog čuperka", a sada izgleda drastično drugačije.

MILAN STANKOVIĆ MORAO DA SE KRSTI DA BI PREŽIVEO: Otkriveni detalji o pevačevoj prošlosti koje niko nije znao!

Foto: instagram.com

Milan Stanković

Pevač Milan Stanković svojevremeno bio je jedan od poželjnih estradnjaka, koji je izazivao pažnju ekscentričnim izgledom gde god da se pojavi. Međutim, kako su vreme i godine prolazile, Stanković je menjao svoj imidž, a sada se pojavila slika koja je šokirala sve njegove pratioce. 

Dok je žario i palio domaćom estradnom scenom, Milan je uvek pratio trendove i brinuo o svom fizičkom izgledu, koji mu je bio jedan od vodećih aduta, međutim sada je potpuno promenio lični opis.

 

 

Milan je pustio bradu i dugu kosu, prilično se ugojio i promenio svoj stil - skupe i efektne modne komade s potpisima svetskih dizajnera zamenio je običnom, širokom i tamnom garderobom. Jedna od Milanovih novijih fotografija privukla je veliku pažnju korisnika Tvitera, gde se svako malo vodi polemika o Stankovićevim životnim izborima, a mnogi se pitaju "šta mu se to desilo".

Podsetimo, Milan Stanković na svom Instagram profilu neretko je delio fotografije iz manastira, a jednom prilikom je pričao o veri.

 

 

- Kršten sam još kao beba da bih preživeo, a preživeo sam mnogo u svom kratkom životu. Svi mi imamo stremljenja, želje, planove, uspehe, ideje. Velike darove mi je dao Bog, a s tim ide i veliki krst. Ali, u ludilu ovog vremena, duhovno slepi, gluvi i nemi, svegrešni, pale prirode, svi neminovno ozbiljno promašujemo i sa zakašnjenjem osetimo da bez Logosa božjeg život nema života niti smisla. To su potvrdili svi koji se življenjem ozbiljno bave. Sve nauke, filozofije, revolucije, ideologije limitirane su okvirom stvorenog, bez pristupa tajni Tvorca, uzroka. A sve se na kraju završava Gospodom, jer kroz njega je sve i postalo - rekao je tada on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading