JEDVA GA PREPOZNALI ZBOG KOSE I BRADE! Milan Stanković iz manastira pravo u kafanu! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se iznenada pojavio na nastupu Vesne Zmijanac i zapevao s njom hit Dina Merlina "Bosnom behar probeharao"

JEDVA GA PREPOZNALI ZBOG KOSE I BRADE! Milan Stanković iz manastira pravo u kafanu! (FOTO)

Foto: instagram.com

Milan Stanković

Nekada veoma popularni pevač Milan Stanković, koji se u poslednje vreme povukao iz javnosti, te se, kako je naš list prvi pisao, posvetio mirnom životu i pazario imanje nadomak Sombora, gde pokreće uzgoj organske hrane, posle dužeg vremena viđen je u noćnom provodu. Kako se u međuvremenu posvetio bogu i veri, pa koristi svaki slobodan trenutak da obilazi manastire, po njegovom dosta drugačijem izgledu s puštenom bradom i kosom, reklo bi se da je pravo iz manastira došao u kafanu gde je nastupala jedna od njegovih retkih drugarica s estrade Vesna Zmijanac

Foto: instagram restoran sport

Nastup Vesne Zmijanac 

 

Mladi pevač se već duže vreme ne pojavljuje u medijima i retko objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a među poslednjima su one tokom njegove posete Svetoj Gori, nakon čega se šuškalo da je pevač odlučio i da se zamonaši.

Foto: instagram restoran sport

Milan Stanković 

 

Iz tih razloga bilo je iznenađujuće kada se pojavio na nastupu bliske koleginice i prijateljice Vesne Zmijanac u Beogradu. Milanova transformacija u izgledu datira odavno, ali reakcija mnogih je da su ga jedva prepoznali.


- Od plavokosog dečka koji je plenio pažnjom gde god se pojavio ostala je samo bleda senka. Vidno ugojen, duge crne kose skupljene u rep i brade nalik na one svešteničke, Stanković je bio gost na Vesninom nastupu u jednom prestoničkom restoranu, a u jednom momentu su zajedno i zapevali - priča izvor koji se zatekao na licu mesta.  
Na opšte oduševljenje svih gostiju, Vesna i Milan su u duetu otpevali hit Dina Merlina "Bosnom behar probeharao" i atmosferu doveli do usijanja, što su prisutni ispratili gromoglasnim aplauzom. 

 

Foto: printscreen

 

Inače, Stanković je i poslednji put u javnosti pre godinu dana takođe viđen na Vesninom nastupu. Poznato je da on povremeno poseti kafanu u kojoj nastupa njegova prijateljica s kojom se privatno druži najviše na njenom imanju na Bukulji.  

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading