MILAN STANKOVIĆ ODBIJA SVE SARADNJE: Pevač rešio da više ne snima spotove i pesme, novo zanimanje će vas šokirati!

Autor:

Zabava

15.11.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Milan Stanković je rešio da živi mirnijim životom, pa planira da pazari plac nedaleko od Sombora, gde će pokrenuti uzgoj organske hrane.

MILAN STANKOVIĆ ODBIJA SVE SARADNJE: Pevač rešio da više ne snima spotove i pesme, novo zanimanje će vas šokirati!

Foto: instagram.com

Milan Stanković

Pevač Milan Stanković (35) rešio je da se skroz povuče s estrade, a kako Republika saznaje, postaće pravi baštovan! Naime, pevač je u poslednjih nekoliko godina skroz promenio stil života, pa sada obilazi manastire i razgovara s duhovnicima, a kako je više puta govorio o tome da je na specijalnim režimima ishrane, sad želi da ima svoj plac na kom će da se bavi poljoprivredom.

- Milan godinama menja životne navike, odlasci na sveta mesta su mu skroz promenili način razmišljanja, pa se naglo promenio. Zbog toga sad retko snima pesme, rešio je da se skroz povuče s estrade jer je ta priča oko popularnosti prestala da ga zanima. Nedavno je razgledao placeve u okolini Sombora jer ima u planu da kupi imanje na kom će da uzgaja organsku hranu. Dugo je na režimu koji se zove autofagija, video je da mu to prija, pa mu je palo na pamet da sam uzgaja svoju hranu - priča nam upućen izvor blizak pevaču.

Foto: instagram.com

Milan Stanković

Kako dalje saznajemo, Stanković ima punu podršku porodice i dragih ljudi jer znaju da je to pametna investicija.

- Milan je već video plac s kućom koja mu se dopada, ali je potrebno još mnogo da se uloži da bi se sredilo. Na tom prostoru ima dovoljno mesta za baštu i bavljenje ratarstvom. Najbitnije mu je što ima mir jer mu u poslednje vreme smeta gradska buka. On je pre nekoliko meseci bio u pregovorima da snimi duet s Bubom Korelijem i Džalom Bratom, koji su mu radili nekoliko pesama, ali ih je naprasno pozvao i rekao da ipak više neće ništa da snima - priča izvor i dodaje:
- Milan je sad skroz druga osoba. Generalno se udaljio od ljudi. Najviše vremena provodi s porodicom i bliskim prijateljima. Mnoga prijateljstva koja je imao na estradi je prekinuo, retko ko telefonom može i da ga dobije. Neki pričaju da hoće da se zamonaši, ali to je svakako njegov izbor.

Foto: instagram.com/milanstankovic

Milan Stanković

 

Milan: Svašta sam preživeo, nosim veliki krst

Stanković je nedavno u jednom intervju rekao da su ga razni događaji iz života naveli da potraži boga i veru.

- Biti pravoslavni hrišćanin nije slobodan dan za jelo i piće za praznike niti je brojanica okačena o retrovizor u kolima. Kršten sam još kao beba da bih preživeo, a preživeo sam mnogo u svom kratkom životu. Svi mi imamo stremljenja, želje, planove, uspehe, ideje. Velike darove mi je dao bog, a s tim ide i veliki krst. Ali u ludilu ovog vremena, duhovno slepi, gluvi i nemi, svegrešni, pale prirode, svi neminovno ozbiljno promašujemo i sa zakašnjenjem osetimo da bez boga život nema života. To su potvrdili svi koji se življenjem ozbiljno bave. Sve nauke, filozofije, revolucije, ideologije limitirane su okvirom stvorenog, bez pristupa tajni Tvorca, uzroka. A sve se na kraju završava Gospodom jer kroz njega je sve i postalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading