"U KREVETU JE BRZ KAO ZEKA..." Devojka Ere Ojdanića razvezla jezik, mlađa je od njega nekoliko DECENIJA, a evo kako se slažu ispod jorgana!

Autor:

Zabava

14.11.2022

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Era Ojdanić ima devojku koja je mlađa od njega, ona je sada otkrila detalje iz kreveta.

"U KREVETU JE BRZ KAO ZEKA..." Devojka Ere Ojdanića razvezla jezik, mlađa je od njega nekoliko DECENIJA, a evo kako se slažu ispod jorgana!

Foto: ATA Images

Era Ojdanić

Folker Era Ojdanić (75) bio je nekoliko meseci u vezi sa 40 godina mlađom devojkom iz Ripnja, kako se saznaje iz dobroobaveštenog izvora. Njih dvoje su se upoznali u Erinom motelu, a ljubav između njih je planula na prvi pogled, te su se odmah nakon upoznavanja započeli vezu.

Republika

Foto: Printscreen RTV Pink

Era Ojdanić Premijera

 

- Ova devojka se oduvek ložila na starije muškarce, a Era je bio totalno njen tip. Skapirli su se na prvu i odmah započeli romansu. Između njih je sve pucalo od strasti, a iako je pevač od nje stariji čak četiri decenije, to ga nije sprečilo da je u svemu prati. Drugaricama se hvalila da je Era "ekstra" u krevetu i da je bez obzira na godine odličan ljubavnik. Više puta nam je pričala da je u s*ksu brz kao zeka. To je trajalo nekoliko meseci, ali su koliko znam, ostali u dobrim odnosima i nakon raskida - završava izvor koji je blizak ovoj devojci za Kurir.

Era se nije javljao na telefon tako da smo ostali bez njegovog komentara.

Podsetimo, pevač je ranije više puta u svojim izjava isticao i da je bio u vezama i sa 50 godina mlađim ženama.

Republika

Foto: Kurir tv printscreen

Era Ojdanić u emisiji

 

- Najmlađe žene s kojima sam bio su one koje imaju više od 18 godina. Dosad nisam imao problem s potencijom, bukvalno prebijam u krevetu. Nikad nisam koristio "vijagre" i pomagala... Nema bolje "vijagre" od valjevske i užičke rakije šljivovice. Potpisujem da sam potentniji od upola mlađih muškaraca i to mogu da vam potvrde sve žene koje su me probale u krevetu, a ogroman ih je broj - rekao je svojevremeno Era.

Ipak, najveći šok javnost je doživela kada je Ojdanić priznao da je probao i seks sa muškarcima.

Republika

Foto: ATA Images

Era Ojdanić

 

- Tako sam okusio i seks s muškarcima. Probao sam, ali sam bio tobdžija. Bitno je da u takvom odnosu budete tobdžija, a ne furundžija. Da vi je*ete, a ne da budete je*ani. Ekstra je seks s muškarcima, ali je sa ženom ipak bolje. Ženu ništa ne može da zameni - ispričao je Ojdanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading