PODMETANJA, LOŠI LJUDI, ZLOBA! Pevačica progovorila o odluci Milana Stankovića da se zamonaši, pa otkrila: "Bilo mu je potrebno smirenje"

Autor:

Zabava

15.12.2022

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leontina Vukomanović otkrila namere Milana Stankovića

PODMETANJA, LOŠI LJUDI, ZLOBA! Pevačica progovorila  o odluci Milana Stankovića da se zamonaši, pa otkrila: "Bilo mu je potrebno smirenje"

Foto: instagram.com/milanstankovic

Milan Stanković

Pevač Milan Stanković poznat je po svojim brojnih hitovima, ali i mnogobrojnoj armiji fanova, koja je zabrinuta zbog čega pevača više nema toliko i medijima i ne objavljuje nove pesme. 

Naime, domaći mediji pisali su da se Stanković posvetio životu u manastiru, ali i njegovoj nameri da se zamonaši. Leontina Vukomanović tvrdi da se dopisivala sa njim, a pevačica je sada otkrila detalje o pevaču koji je već duže vreme u medijskoj ilegali. 

- Čuli smo se u oktorbu. U kontaktu smo svakako. Moram priznati da to sve što se piše u medijima nije toliko tačno. Milan je na jednom putu čistote duše. Prošao je sve i svašta u radnoj mladosti kao što je to estrada. Bila su tu razna podmetanja, loši ljudi, zloba... Bilo mu je potrebno smirenje - rekla je Leonitina za Blic.

Republika

Foto: Tanjug

Leontina Vukomanović

- Nisam shvatila da je monah iz našeg dopisivanja. On je dečko koji veruje u ljude i dobrotu. Želim mu da ostane takav i da ga ne ometamo - dodala je Vukomanovićeva

- Nismo o tome pričali, ali sve je moguće. Zašto da ne. Bio je u pregovorima i da bude član žirija "Pinkovih zvezdica", ali to se nije dogodilo - zaključila je Leontina.

Republika

Foto: Instagra.com

Milan Stanković

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading