MILAN STANKOVIĆ IZAZVAO PRAVU POMETNJU NA MREŽAMA: Pričalo se da se posvetio veri, a sada je pevač novom objavom dao odgovore na mnoga pitanja! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.12.2022

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Stanković prekida medijsku ilegalu?

MILAN STANKOVIĆ IZAZVAO PRAVU POMETNJU NA MREŽAMA: Pričalo se da se posvetio veri, a sada je pevač novom objavom dao odgovore na mnoga pitanja! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Milan

Mnoge je iznenadila odluka pevača Milana Stanklovića da se povuče u jeku popularnosti, pa mnogobrojne njegovi fanovi žele da znaju šta pevač radi kada se ne bavi muzikom, a mnogo se nagađalo da se posvetio veri.

Naime, fotografija koju je Stankovića od pre nekoliko meseci objavio na svom Instagramu, na kojoj se vidi da je drastično promenio izgled, ukazivala je na to da je pevač ozbiljno razmišljao da odustane od muzike, ali sada je Milan sve ponovo iznenadio. 

Republika

Foto: instagram.com/milanstankovic

Milan Stanković

Nakon medijske ilegale i odluke da se posveti veri, na društvenoj mreži "Instagram" na kojoj više nije preterano aktivan, osvanula je najnovija fotografija Milana Stankovića koja je izazvala pravu pometnju.

 

- Zar nije lepši stvarni od nestvarnog sveta? - napisao je on u svom maniru i odeven u stilu po kakvom ga svi pamtimo, te se očekivano nametnulo pitanje da li je pevač spreman za veliki povratak muzici koji njegovi fanovi ako je suditi po komentarima, željno iščekuju.

Podsetimo, kako smo pisali nedavno, Milan se povukao iz javnog života, ali i te kako je aktivan u verskom svetu. On pomaže manastiru Hilandar na Svetoj gori na razne načine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading