BUKTI RAT NA ESTRADI! Vuk Mob žestoko ponizio Šaka Polumentu, pevač mu nije ćutao: Šta će ti to, JADAN NE BIO? (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.11.2022

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šako Polumenta ponovo u centru skandala, a ovog puta se umešao i Vuk Mob.

BUKTI RAT NA ESTRADI! Vuk Mob žestoko ponizio Šaka Polumentu, pevač mu nije ćutao: Šta će ti to, JADAN NE BIO? (VIDEO)

Foto: ATA Images, ST/V.Lukić

Popularni folker Šako Polumenta (53) više puta našao se u centru skandala zbog raznih afera, i to uglavnom sa mlađim devojkama, ali po svemu sudeći, povač ne planira da se smiri. 

Polumenta je u nekoliko navrata slao neprimerene poruke i video-snimke jednoj maloletnici, zbog čega su njeni roditelji navodno podneli krivičnu prijavu protiv njega. Nedavno je isplivala nova glasovna poruka koju je Šako poslao nepoznatoj devojci na društvenoj mreži Instagram, a ovim povodom oglasio se i reper Vuk Mob, koji nije štedeo reči za svog kolegu.

 

 

- Uh, pa ti si meni preslatka, preslatka baš... Hoću da te čujem - rekao je Polumenta devojci koju simpatiše, a Vuk je to podelio na svom TikTok profilu i prokomentarisao pevača:

- Šako Polumenta, ja sam upoznao tog čoveka, generalno nije loše, može tako da se kaže... Ali ono što naš "Šakir O'Nil" ne zna jeste to da je internet postao minsko polje! Najgora stvar na svet koja trenutno postoji na svetu je internet, a on batica grebe rukama i nogama da opet bude na stubu srama, ne znam više koji mu je đavo - istakao je reper.

Foto: tiktok.com/vukmob

Vuk Mob prozvao Šaka Polumentu

Na prozivke svog mlađeg kolege oglasio se i sam Šako, kojem nije bilo jasno zbog čega ga Vuk napada, te istakao da je "takve kao što je on" napravio bar desetak po svetu.

- E, moj Vule... Šta će ti ovo, jadan ne bio? Već drugi put tražiš marketing i praviš reklamu preko mog imena, šta će ti to? Ne znam, brate, šta da ti kažem, ali ja sam takve kao što si ti bar desetak po svetu napravio. Pusti, jadan ne bio, idi malo radi, sviraj, uzimaj pare, gostuj po svetu, a mene malo zaobiđi, brate, prošaraj malo. Svaki put kad treba da im izađe nova pesma, udaraju po meni, a i ti sa njima. Nisi ni ti loš, pa čisto da se i ja tebi javim, jer već drugi put udaraš na mene, pa evo da te pozdravim malo, da ti mahnem jednom rukom. Opusti se malo, batice moj - poručio je Šako u video snimku koji je objavio na društvenoj mreži Instagram.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading