CVETA LJUBAV KOD DARKA LAZIĆA: Folker dohvatio zgodnu devojku pred svima, pršte poljupci na sve strane (FOTO)

Autor:

Zabava

23.11.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić uživa sa novom devojkom Katarinom S., a u medijima se nedavno pojavila i informacija da par očekuje prinovu.

CVETA LJUBAV KOD DARKA LAZIĆA: Folker dohvatio zgodnu devojku pred svima, pršte poljupci na sve strane (FOTO)

Foto: Instagram

Darko Lazić sa devojkom

Ako je suditi po čestim objavama na društvenoj mreži Instagram, pevač Darko Lazić uživa u ljubavi sa svojom novom izabranicom Katarinom, od koje se ne odvaja otkako je par javno objavio da su uplovili u emotivni odnos.

Nakon kraha veze sa pevačicom Barbarom Bobak, popularni folker skrasio se pored atraktivne fitnes instruktorke, kojom je pošlo za rukom da osvoji njegovo srce. Darko ne krije koliko je izgubio glavu zbog zgodne crnke, pa na sve načine pokušava da joj dokaže svoje emocije.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Darko Lazić se ljubi sa devojkom Katarinom S.

Lazić je sada na društvenoj mreži Instagram objavio zajednički snimak, na kom strasno ljubi Katarinu pred svima. Da li će nova ljubav uspeti da smiri kontroverznog folkera, ostaje nam da ispratimo.

Podsećanja radi, nedavno je kao bomba odjeknula vest da će Darko Lazić po treći put postati otac, jer je njegova nova devojka u drugom stanju. Međutim, pevačeva majka Branka se oglasila i otkrila da ipak neće ponovo postati baka, iako bi to volela, ali i da Darko i Katarina to svakako imaju u planu.

- Čula sam da se piše... Katarina nije trudna. Evo do sada sam sedela sa njom i Darkom, bili su kod mene. Super se slažem sa Katarinom, ona je jedna fina devojka. Naravno da je se sećam odranije, Darko je davno bio sa njom u vezi, još tada sam je upoznala. Planiraju bebu, Darko želi muško dete, a videćemo da li će mu se ispuniti želja. Naravno da bih i ja volela da postanem ponovo baka i da dobijem još jedno unuče. Ma samo neka je živo i zdravo, kog pola će biti nije mi važno - poručila je Branka Lazić za Pink.rs.

Foto: Peđa Kasić

Darko Lazić sa novom devojkom Katarinom S.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading