"ON SADA MORA DA PLAĆA ALIMENTACIJU" Ana Sević progovorila o suđenju sa Darkom Lazićem, pevačica otkrila odluku SUDA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.11.2022

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Sević pred našim kamerama otkrila je ishod suđenja sa bivšim suprugom Darko Lazićem!

Pevačica Ana Sević pred našim kamerama progovorila je o svim aktuelnostima iz njenog života. Iako se dugo nije pojavljivala u medijima, Ana je pokazala da je za nju vreme stalo kada je fizički izgled u pitanju, a sada je ispričala i kako njena dečica reaguju na glasnu muziku.

- Deca nisu zahtevna, Lorena voli glasnu muziku, oni su mali, kada uđu u kola, kraj, spavaju. Ja njih spustim u krevet i istog trenutka je gotovo! - govori Sevićeva, pa otkriva kada će nova pesma:

Republika

Foto: Republika

Ana Sević

 

- Volela bih da mi se desi pesma, možda se desi u skorije vreme. Sada su klinci prioritet, uvek će i biti, ali sada su baš mali. Zakonski imam dve godine za odmor - govori Ana kroz osmeh. 

- Postoje pesme koje nisam snimila, zato što nisam bila sigurna da ih treba snimiti. Ja sam pravila neke raznorazne varijante... Da mi procuri pesma, to sigurno niej prijatno, u to se uloži puno truda i svega. Sigurno ne bih sa osmehom primila.

Njen bivši suprug Darko Lazić našao se na udaru zbog snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, sa jednog nastupa, a komentari su se nizali da je potpuno ,,propao", te da mu pevanje više nije kao pre. Upitali smo i Anu da nam prokomentariše taj snimak, kao i komentare:

Republika

Foto: Republika

Ana Sević o Darku Laziću

- Nisam ispratila, ja iskreno ne mogu da zamislim da Darko loše peva, dok ne čujem ne mogu da komentarišem.

Da li si čula za lepe vesti?

- Nisam čula za drugo dete, ali koliko znam, bilo bi treće. Nisam ni to čula, ali to je njegov život, iskreno me ne interesuje.

Republika

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Devojka Darka Lazića trudna

Da li ste rešili situaciju i spor oko alimentacije?

- Mi nismo rešili probleme, sud ih je rešio, sada mora da plaća alimentaciju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading