SAMO JE NJEMU OVO POŠLO ZA RUKOM: Matić RASPRODAO najveću dvoranu na JADRANU i na zahtev publike PRAVI JOŠ JEDAN KONCERT! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

18.11.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić rasprodao dve splitske arene.

SAMO JE NJEMU OVO POŠLO ZA RUKOM: Matić RASPRODAO najveću dvoranu na JADRANU i na zahtev publike PRAVI JOŠ JEDAN KONCERT! (FOTO/VIDEO)

Foto: Kamarad produkcija

Dok se nalazi na Australijskoj turneji muzičkoj zvezdi Saši Matiću stigla je sjajna vest.

Naime, kao što je najavljeno Saša će 17.decembra održati veliki koncert u splitskoj Spaladium Arena. Mesec dana ranije dvorana koja prima 12.000 ljudi već je cela rasprodata, zbog čega je Matić bio prinuđen da otvorio još jedan datum. Zbog velikog interesovanja Saša i njegov tim došli su na odluku da otvore još jedan datum, a to je 18.decembar. Prema rečima hrvatskih organizatora, oduševljeni su ovim potrezom, posebno što se do sada nikada nije dogodilo da jedna izvođač dva dana za redom napuni najveću dvoranu na Jadranu.

- Iskreno ono što nas je oduševilo jeste činjenica da niko do sada od kada postoji, a to je od 2008. godine nikada nikome nije pošlo za rukom da održi dva koncerta zarednom. Ovo je prvi put u istoriji ove arene - poručuju organizatori iz Hrvatske.

Prema rečima Matića, ovo smatra velikim uspehom i obećeva da će napraviti sjajnu atmosferu.

- Oduvek mi je bila želja da pevam tu čuveni Spaladium Arenu. Godinama unazad to je moja san i volim što ga ispunjavam i to na najbolji mogući način, a to su dva velika koncerta. Beskrajno sam zahvalan svojoj publici i obećavam da će tu noć pamtiti dugo, kao mnoge koje smo zajedno proveli - poručio je Saša za beogradske medije i dodao da će koncert biti organizovan od strane Kamarad produkcije.

Nakon Australijske turneje, Saša će održati koncert u Dubaiu koji je zakazan za 28.novembar. Po povratku iz Emirata sledi veliki koncertu Splitskoj dvorani 17.decembra, potom i 18.decembra. Nakon toga na red dolazi dvorana Spens u Novom Sadu, gde je koncert zakazan za 21.decembar. I na kraju, ono što svi sa velikim nestrpljenjem isčekuju jeste koncert u Štark Areni 8.marta.2023. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading