NEKA NOVA ZVEZDA! Vlade Đurović ODUŠEVLJEN Ivanovićem - Čović pronašao NAJBOLJE MOGUĆE REŠENJE!

Autor: N. K.

Sport

23.11.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni strateg "preporodio" crveno-bele.

NEKA NOVA ZVEZDA! Vlade Đurović ODUŠEVLJEN Ivanovićem - Čović pronašao NAJBOLJE MOGUĆE REŠENJE!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde nanizali su tri pobede od dolaska crnogorskog stručnjaka Duška Ivanovića na klupu, a Vlade Đurović je mišljenje da je iskusni stručnjak ekipi ulio samopouzdanje i „pobednički mentalitet“.

Crveno-beli su u utorak nadigrali tradcionalno neugodnu Albu u Berlinu, posle produžetka, a Đurović je izneo svoje viđenje renesanse aktuelnog prvaka ABA lige.

- Duško Ivanović je idealno rešenje, najbolje koje je Čović mogao da pronađe. Šteta je što promena nije usledila malo ranije, Zvezda sada ima skor 3-5 i polako hvata korak za timovima koji su u borbi za Top 8. Ivanovića je još tokom igračkih dana krasio pobednički duh, izuzetno je zaslužan za evropske titule Jugoplastike kao igrač koji je preuzimao odgovornost. Takav je i kao trener – počeo je Đurović razgovor za „Srpski telegraf“, a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Ivanovićeva revolucija na Malom Kalemegdanu

- Probudio je želju kod igrača, kod njih se sada u svakom napadu vidi „vatra u očima“, stekli su sigurnost u završnicama, a sada su bolje raspodeljene uloge. Vildoza i Nedović su preuzeli „ključeve napada“, jasno je ko može s kim da igra, a ko ne bi trebalo. Sada dolazi Makabi, ponovo ozbiljan izazov, veoma kvalitetna ekipa, ali u „Pioniru“ svako može da „padne“ – jasan je Đurović.

Duel Zvezde i „ponosa Izraela“ zakazan je za 17 časova i 30 minuta, a za vikend će biti odigran prvi ovosezonski abaligaški Večiti derbi, a prema Đuroviću „nema favorita“.

- Partizan ima zvučnije igrače, ali je Zvezda u boljem momentu. Imajući u vidu da se igra pred „Delijama“, mislim da su šanse 50-50 – zaključio je Vlade Đurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading