VEČITI ISTI DAN U EVROLIGI: Evo gde možete pratiti duele Crvene zvezde i Partizana!

Autor:

Sport

22.11.2022

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je red na novo kolo u Evroligi.

VEČITI ISTI DAN U EVROLIGI: Evo gde možete pratiti duele Crvene zvezde i Partizana!

Foto: Starsport

Ove nedelje ćemo videti duplo kolo u elitnom košarkaškom takmičenju, a svoje mečeve će danas, odnosno u četvrtak, odigrati i košarkaši Crvene zvezde i Partizana.

Crveno-beli, nakon velike pobede protiv Asvela, gostuju u Nemačkoj, gde će ukrsiti koplja sa berlinskom Albom, sa kojom imaju vrlo negativan rekord, pošto su upisali samo jednu pobedu protiv njih u Evroligi. Meč u Berlinu počinje u 20 časova.

Igraju odlično, sa puno samopouzdanja i svakome u Evroligi prave probleme. Moramo da budemo spremni da svih 40 minuta igramo dobru odbranu jer oni imaju zaista vrlo, vrlo veliki broj laganih koševa - izjavio je Duško Ivanović, trener Zvezde, pred ovaj duel.

Foto: Starsport

Crvena zvezda će probati da upiše drugu vezanu pobedu u Evroligi

Sa druge strane, Partizan će imati jedan od najtežih zadataka ove sezone, pošto gostuju ekipi Barselone. Meč u "Blaugrani" počinje u 20:45.

- Barselona je tim koji igra izuzetno agresivno i koji se prilagođava protivniku. Ima dosta akcija u napadu i probaju da igraju na različit način. Naravno, to im dozvoljava njihov roster koji je veoma kvalitetan. Ekipa, koja sigurno ima najviše ambicije u Evroligi, ali to ne znači da mi nećemo otići tamo i probati da odigramo najbolju moguću utakmicu. Idemo i razmišljamo samo o Barseloni - rekao je Obradović uoči odlaska u Barselonu, preneo je zvanični sajt Partizana

Foto: Starsport

Partizan ima četiri pobede u poslednjih pet evroligaških duela

Oba duela beogradskih klubova možete pratiti na kanalima "Sport kluba". 

Posle osam odigranih kola, Partizan se nalazi na deobi sedme pozicije, sa skorom od četiri pobede i četiri poraza, dok Crvena zvezda deli 16. mesto, sa dve pobede manje od večitog rivala.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading