POP POGURAO ZVEZDU DO POBEDE: Pravoslavni sveštenik potezom ispod koša osujetio napad Asvela za produžetak (VIDEO)

Autor:

Sport

18.11.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli uz "božju pomoć" do trijumfa.

POP POGURAO ZVEZDU DO POBEDE: Pravoslavni sveštenik potezom ispod koša osujetio napad Asvela za produžetak (VIDEO)

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

Košarkaši Crvene zvezde su na debiju Duška Ivanovića u ulozi šefa stručnog štaba ostvarili drugu pobedu ove sezone u Evroligi, pošto su na svom parketu savladali Asvel.

Najefikasniji među crveno-belima bio je Nikola Ivanović, koji je proglašen i igračem utakmice. Reprezentativac Crne Gore je upisao 16 poena, dok su dvocifreni bili još Luka Vildoza sa 12 i Nemanja Nedović koji je dodao 11 koševa.

Ipak, možda se može reći da nijedan od njih nije bio najzaslužniji za trijumf, pošto je tim sa Malog Kalemegdana imao "božju pomoć".

Naime, kada je Ives Pons izvodio slobodna bacanja za izjednačenje pet sekundi pre kraja meča, jedan pop u mantiji koji se nalazio ispod koša je mahao rukama kako bi zbunio Francuza. To mu je očigledno i pošlo za rukom, pa su cvreno-beli na kraju slavili.

Na društvenim mrežama se navijači Crvene zvezde zahvaljuju Bogu što je u nekadašnji "Pionir" poslao svog čoveka, a usput navode i kako će ih baš taj sveštenik jednog dana venčati i krstiti im dete.

Posle trijumfa nad Asvelom, pulene Duška Ivanovića čekaju još mnogi naporni treninzi, a potom i meč sa Cibonom u AdmiralBet ABA ligi, odnosno dupli program u Evroligi utakmicama protiv Albe i Makabija.

Posle toga, kao šlag na tortu, u ponedeljak 28. novembra Crvena zvezda dočekuje Partizan u okviru osmog kola regionalne lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading