SVIRAO JOJ NA SAHRANI, A NIJE JE NI POZNAVAO! Aca Sofronijević otkrio da je ispunio POSLEDNJU ŽELJU nepoznatoj ženi, pa priznao koliko je NOVCA uzeo za to!

Autor:

Zabava

18.11.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Sofronijević o sviranjima na sahranama.

SVIRAO JOJ NA SAHRANI, A NIJE JE NI POZNAVAO! Aca Sofronijević otkrio da je ispunio POSLEDNJU ŽELJU nepoznatoj ženi, pa priznao koliko je NOVCA uzeo za to!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Aca Sofronijević

Poznati harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević jedan je od najtraženijih muzičara za svadbe i proslave, a gostujući u jednoj emisiji je za Alo otkrio da je svirao i na brojnim sahranama.

- Čast je kada nekoga možete da ispoštujete poslednji put i da ga ispratite na večni počinak. Svirao sam na sahrani ocu mog kuma. Na večiti počinak ispratio sam Novicu Negovanovića, Merimu Njegomir, Šabana Šaulića, Milutina Mrkonjića - rekao je on, pa otkrio i da je svirao jednoj nepoznatoj gospođi na sahrani, jer je to bila njena poslednja želja:

Republika

Foto: E/Stock

Aca Sofronijević o sviranjima na sahranama

- Javila mi se ćerka jedne gospođe iz Kraljeva koja je mnogo volela da me sluša i koja je pre smrti ostavila poslednju poruku svojoj porodici. Rekla mi je: „Mama je zamolila kad ode da vi odsvirate pesmu ’Sada kada se rastajemo’.“ Pristao sam da ispoštujem njenu poslednju želju iako nisam poznavao ni tu gospođu ni njenu porodicu. Na kraju su me pitali koliko su mi dužni, a ja sam im odgovorio da to ne košta ništa - ispričao je harmonikaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading