BOGDANOVIĆ U TRANSU ZBOG ZVEZDE: Bogdan silovito proslavio pobedu crveno-belih i slomio srca Grobara

Autor:

Sport

18.11.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije srećan zbog trijumfa tima sa Malog Kalemegdana.

BOGDANOVIĆ U TRANSU ZBOG ZVEZDE: Bogdan silovito proslavio pobedu crveno-belih i slomio srca Grobara

Foto: Starsport/Ilustracija

Bogdan Bogdanović sa Delijama

Košarkaši Crvene zvezde upisali su drugu pobedu ove sezone u Evroligi, pošto su na debiju Duška Ivanovića na klupi savladali Asvel u Beogradu.

Crveno-bele je do trijumfa vodila fantastična energija sa prepunih tribina dvorane "Aleksandar Nikolić", a podrška im je stizala i sa one strane okeana.

Naime, ljubimac Grobara Bogdan Bogdanović je na Instagram stori okačio video snimak poslednjeg napada tima sa Malog Kalemegdana, koji je realizovao Nemanja Nedović, uz emotikone koji objašnjavaju kako as Crvene zvezde "gori".

Republika

Foto: Instagram printscreen/bogdanbogdanovic

Stori Bogdana Bogdanovića

Poznato je da su Bogdanović i Nedović veliki prijatelji i jasno je da je Bogdanu drago što je Nemanja na ovakav način rešio meč, ali to se nikako nije dopalo navijačima Partizana.

Oni su na društvenim mrežama ostavljali emotikone slomljenih srca, uz komentare kako će što pre pokušati da zaborave Bogdanovu objavu, odnosno da će se potruditi da se prave kao da se to nije ni desilo.

Sa druge strane, navijači crveno-belih podsećaju i na to kada je Bogdanović poželeo sreću Dejanu Stankoviću u decembru 2019. godine, kada je popularni "Mister" seo na klupu FK Crvena zvezda.

 

 

Podsetimo, Bogdan Bogdanović je profesionalnom košarkom počeo da se bavi u Partizanu, gde je brzo postao ljubimac navijača, a ništa sporije nije osvajao ni srca pristalica Fenerbahčea, Sakramento Kingsa i Atlanta Hoksa, za koje i sada igra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
187

19.11.2022 05:18

Bogdan poceo u partizanu?Jak si mi ti novinar.

Ivan Zgrozeni

19.11.2022 11:01

Bio je velika nada srpske kosarke dok menadzeri nisu uspeli da ga prodaju. Narocito ga je gurao Djordjevic dok je bio na celu reprezentacije. Sada ga nema u reprezentaciji a ne blista ni u SAD. Zato blista Jokic kojeg Djordjevic nije cenio. Sta to meni govori? Nasa kosarka ce biti u velikim problemima. Ivkovica vise nema. Sta ce biti kada ostanemo i bez Obradovica i Pesica? Nadam se da Kosarkaski savez razume problem pred kojim cemo se naci.