"KO JE NAMA IGRAO ZA REPREZENTACIJU?!" Milica Dabović navukla gnev na sebe zbog fotografije u tangama sa IZAZOVNOM PORUKOM, muškarci poludeli u komentarima (fFOTO)

Autor:

Zabava

28.11.2022

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović nedavno je šokirala javnost odlukom da otvori profil na "Only Fans-u", a sada se zbog njene poslednje objave ponovo digla i kuka i motika.

"KO JE NAMA IGRAO ZA REPREZENTACIJU?!" Milica Dabović navukla gnev na sebe zbog fotografije u tangama sa IZAZOVNOM PORUKOM, muškarci poludeli u komentarima (fFOTO)

Foto: Instagram.com

Milica Dabović

Nekadašnja slavna košarkašica Milica Dabović se baš opustila kada je u pitanju najpoznatiji sajt za odrasle, "Only Fans", pa često i na društvenoj mreži Instagram objavljuje deo onih malo "blažih" fotografija koje plasira na vrućim stranicama.

I dok je u početku govorila kako nije vična ovoj platformi i da ne zna šta se tačno traži tamo, reklo bi se da se Dabovićeva odlično snašla, pa se tako opremila izazovnim donjim vešom koji rasplamsava maštu.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Printscreen

Milica Dabović na "Only Fans-u"

Nakon crvenih haltera i čipkastog brusa, čini se da je bivša košarkašica otišla korak dalje, pa tako sada nosi tange na kojima stoji izazovna poruka.

- Hoću se*s - pisalo je na Miličinom donjem vešu.

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović gola

Na ovaj prizor niko nije ostao imun, pa dok su neki delili komplimente, drugi su ovu objavu dočekali "na nož".

"E, Bože, ko je nama igrao za reprezentaciju, plus još je i majka", "Koliko ljubomornih ljudi na ovom svetu. Divno izgledaš", "Strašno šta se sve danas radi, je l' ova žena normlana", "Uvek najbolja, pleniš", smenjivali su se komentari na pomenutoj objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Super Srbin

28.11.2022 19:18

Ružna. I loša.

Super Srbin

28.11.2022 19:18

Ružna. I loša.

Gagi

28.11.2022 19:24

Budaletina