TI SI HODAJUĆI ORGAZAM: Milica Dabović počastila pratioce na mrežama GOLIŠAVOM fotografijom, muškarcima padaju vilice! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.11.2022

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović odlučila je da podeli sliku sa OnlyFans-a i na Instagram

TI SI HODAJUĆI ORGAZAM: Milica Dabović počastila pratioce na mrežama GOLIŠAVOM fotografijom, muškarcima padaju vilice! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Printscreen

Milica Dabović naišla je na oprečne komentare domaće javnosti kada je priznala da je otvorila platformu OnlyFans i da zarađuje od provokativnih fotografija, a neretko golišavim fotkama počasti i svoje pratioce na Instragamu.

Naime, Dabovićeva je sada, na pomenutoj mreži, objavila nikad provokativniju fotografiju, nalik onim koje objavljuje na OnlyFans-u.

Republika

Foto: Twitter/Printscreen

Milica Dabović, naga fotografija

Dabovićeva je najnovijom objavom na svom Instagram profilu privukla je ogromnu pažnju, pozirajući u provokativnom crvenom vešu ko za naslovnicu nekog magazina za muškarce. Ispod fotografije nije tagovala autora.

Milica je u opisu fotke napisala "BUM" i momentalno rasplamsala komentare koji su se samo nizali ispod obajve:

 "Ti si hodajući orgazam, alal ti vera kako sve nosiš", "Samo napred udri, nema slađe love", "Ti si san svakog muškarca", "Lady in red", "Kao vino što starija to bolja", "Ti si bolesna ženo", "Užas", "Šta ti kaže Stefan" ...

Podsetimo, Milica je ranije za naš portal rekla do koje granice ide na "OnlyFans"-u: 

-Trebalo bi da se plati, da bih uopšte stupila u kontakt sa ljudima, da bi trošili moje dragoceno vreme. To jeste jedan vrlo težak posao. Naučila sam da imam neki nivo i da se ne trošim mnogo, zaista ima divnih momaka. Svi dobro znate da nisam znala da je u pitanju porno sajt, ja od toga ne bežim, to je činjenično stanje, sve je onako kako se ja osećem, postoji granica i da ništa ne želim - istakla je ona nedavno za Republiku.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading