MAJKO DETETA, KOLIKO SAT? Milicu Dabović zbog golih slika razapeli na mrežama: Jednim potezom oduvala muškarca koji je uznemirava! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.11.2022

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milici Dabović dolaze uvredljive poruke zbog golišavih fotografija

MAJKO DETETA, KOLIKO SAT? Milicu Dabović zbog golih slika razapeli na mrežama: Jednim potezom oduvala muškarca koji je uznemirava! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Otkada je priznala da je otvorila OnlyFans, platformu sa škakljivim sadržajem, Milica Dabović prolazi kroz osudu javnosti, a ništa blaži nisu komentari, kao i poruke koje nekadašnjom košarkašici stižu na Instagramu

Naime, Dabovićeva je podelila koji profil je uznemirava, te matirala muškarca koji je maltretira sledećim rečima, uz emotikone koji "umiru" od smeha:

- Pravi šmeker! - napisala je kratko Dabovićeva na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Poruke koje Milica Dabović dobija na Instagramu

Podsetimo, Milica Dabović je nedavno u emisiji "Magazin In" pričala o svojim bivšim partnerima. 

- Moji muškarci su sve uzeli od mene, ja sam širila noge stalno, volela, davala i onu su od mene bukvalno uzeli sve, i poštovanje i ljubav i novac. Znači ja sam samo to što ja jesam, u tim trenucima sam želela sve, da to sija, da je to jedna bajka, i moj princ koga sam ja našla, i moj prethodni partner, i otac mog deteta, ali u tome nisam uspela - govorila je Milica, pa dodala: 

- Zato sam sada jako oprezna, i sada slušam i jako mi je zanimljivo i učim jer iz dana u dan kada imaš tako loše iskustvo u životu i kada ti partneri na kraju dana uzmu sve što si ti zaradio sa svoje dve ruke i dve noge a igrao si samo košarku i npravio ti pakao od života drugačije sada razmišljaš, tako da da li bih sada isto ja to radila, ne bih. Da li sam ja danas takva? Nisam - rekla je, podsetimo, Milica Dabović prošle nedelje u emisiji "Magazin In".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading