DANICA MAKSIMOVIĆ VRELIJA NEGO IKAD: Objavila sliku za starije dečake, na izgledu bi joj pozavidele mnogo mlađe dame! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.11.2022

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Danica Maksimović ne prestaje da iznenađuje javnost obnaživanjem i pokazivanjem svog izvajanog tela na pragu osme decenije

DANICA MAKSIMOVIĆ VRELIJA NEGO IKAD: Objavila sliku za starije dečake, na izgledu bi joj pozavidele mnogo mlađe dame! (FOTO)

Foto: ATA Images, Printscreen

Mnogi će ostati zaprepašćeni činjenicom da naša glumica Danica Maksimović u januaru puni 70 godina, međutim, njena spoljašnost demantuje njene godine, što dokazuje i fotografija koju je glumica nedavno objavila na svom Instagramu.

Naime, Maksimovićeva je ovoga puta podelila fotografiju u kupaćem kostimu dok je uživala u đakuziju, a jednodelni kostim isticao je sve njene obline.

Jedno su primetili svi, a to je da bi glumici, koja je na pragu osme decenije, na izgledu mogle pozavideti mnogo mlađe dame.   

Republika

Foto: ATA Images

Danica Maksimović

- Poznajem te tišine, kao kapljica eho u mraku. Zafali malo blizine, da smo isto u znaku - napisala je Danica u opisu fotografije.

Nanovija fotografija koju je glumica objavila izazvala je pregršt komentara na mrežama, a malo ko je ostao imun na besprekoran izgled glumice. 

"Ludilo kako žena izgleda u svojim godinama", "Vrh", "Lutko", "Lepotica", samo su neki od komentara koji su se mogli videti ispod objave.

Kako Maksimovićeva izgleda na pragu osme decenije, pogledajte u objavi u nastavku teksta:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading