CECA BOJKOVIĆ KRŠI ZAKON, A ZALAŽE SE ZA PRAVA: Glumica usred bela dana uhvaćena u prestupu, a na njoj VRIŠTI BUNDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.11.2022

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Bojković uhvaćena je u kršenju zakona!

CECA BOJKOVIĆ KRŠI ZAKON, A ZALAŽE SE ZA PRAVA: Glumica usred bela dana uhvaćena u prestupu, a na njoj VRIŠTI BUNDA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Glumica Svetlana Ceca Bojković mesecima unazad se "bori za ekološku situaciju", a sve vreme paradirajući u bundi. Mnogi su stava da je Ceca dama dvostrukih aršina. Dok se u javnosti bori za jedno, privatno radi totalno drugo. 

Paparaco portal Republike uhvatio je u centru prestonice glumicu kako krši zakon usred bela dana. Naime, Ceca je prelazila na crveno svetlo na pešakom prelazu, a da se nije ni okrenula. 

Republika

Foto: Republika

Ceca Bojković prelazi na crveno svetlo na pešačkom prelazu

 

- Ceca je stajala nekih deset sekundi, ali ju je smaralo da čeka verovatno, pa je prešla na crveno svetlo, a kola su išla u susret. Ona nije marila za to, pa je samo prešla ulicu na crveno - govori izvor za Republiku koji se našao na licu mesta. 

Podsetimo, Ceca je pre nekoliko meseci bila glavna na ulicama kada su se odigravali lažni ekološki protesti u Beogradu. Ona je bila u prvim redovima, a na sebi je i tada nosila bundu, što su primetili čak i korisnici društvene mreže Tviter, koji su opleli po Bojkovićki. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Моле

21.11.2022 11:54

Glumci novinari to je najveci sljam ovog drustva.......

Gasa

21.11.2022 14:16

Nešto vam ne verujem s obzirom koliko podržavate vlast a pišete protiv opozicije mada novine treba da budu neutralne ali vi niste novina odavno. Pre će biti da je prelazila na zeleno a u toku prelaska promenilo se u crveno a ovaj slikao. I to što pratite ženu dovoljno govori o vama. A bunda? Da možda nije od veštačkog krzna? Probajte da se raspitate da li to postoji. Ma bitno je samo Cecu oblatiti.

Bata

21.11.2022 14:55

Kakve to ima veze sa ekologijom baš me zanima?