'LJUBAV MI JE NEOPHODNA' Sneki otkrila INTIMNE detalje iz privatnog života za koje javnost NIJE ZNALA, ovo je pokreće!

Autor:

Zabava

21.11.2022

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sneki je poznata široj javnosti po svojim hitovima koje traju več decenijama, kao i dugim nogama, koje ponosno ističe, ali sada je otkrila detalje iz svog života za koje malo ko zna.

'LJUBAV MI JE NEOPHODNA' Sneki otkrila INTIMNE detalje iz privatnog života za koje javnost NIJE ZNALA, ovo je pokreće!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Snežana Babić Sneki

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", pevačica Snežana Babić Sneki pričala je o svom privatnom životu, i tako otkrila nepozate detalje za koje javnost nije znala.

Nova godine, nove želje... Meni su uvek želje da nastojim da budem pozitivna i posvećena svom poslu, kao i ljudima koje volim i koji mene vole. Neće se puno razlikovati ni ova sledeća, ja se nadam da će biti samo bolje, bolje i uvek samo bolje - započinje Sneki sa osmehom.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sneki otkrila detalje privatnog života

Ona se osvrnula i na karijeru, te istakla da je godina za njom bila i više nego radna, ali da joj to i ne pada previše teško, jer, kako kaže, uživa u pozitivnom duhu i vibracijama koje dobije od fanova.

Meni je ova godina bila malo naporna, i to zbog posla. Dosta sam radila, sav onaj period koji nismo radili je prebačen u ovu godinu, pa su došli i novi poslovi, ali u svakom slučaju, ja volim svoj posao, volim da radim, pa mi to ne pada toliko teško - otkriva pevačica, pa nastavlja:

"Ja nisam ni prva ni poslednja", "Takmi me, takni", "Hopa cupa", "Sneki rep", "Nije kuća na prodaju", to su neke pesme koje mi se uvek traže po nekoliko puta za veče, ubacim ja nekad i po neku novu reč, pa bude zabavno, pogotovu omladini koja dolazi na moje nastupe, oni su moja snaga. Ma, sve smo izdržali! Što se mladosti tiče, jako je važan kakav duh imaš, kako gledate na probleme, da ste okruženi ljudima koje volite, pozivine misli, pa i ljubav! Ljubav je neophodna, ali ne samo između partnera, ljubav morate gajiti i u svom srcu, tada je sve lakše, ali to je već stvar ličnosti. Čovek mora da radi na sebi mnogo - ističe Babićeva.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Prethodna godina za Sneki je bila naporna

Pevačica je priznala i da li je tokom svog dosadašnjeg života patila zbog neke ljubavi.

Au, pa kako ne! Bilo je i toga, naravno, imam te neke trenutke zaljubljenosti koji su fatalni kod mene. Morate biti jaki, jer bilo je i neuspešnih ljubavi, ne ispadne uvek baš onako kako želiš u svemu tome, ali mnogo su mi u tome pomogli moja karijera i muzika. E sad, da li sam kasno shvatila da sam imala neku ljubav, ko to zna? Možda je mnogo ljubavi prošlo pored mene, a da ja to nisam ni videla, ni osetila na pravi način. Možda nisam imala vremena, možda nisam umela da prepoznam, ali ja sam zadovoljna - zaključuje Sneki u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sneki se ne kaje se zbog neprežaljenih ljubavi

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading