MILICA DABOVIĆ OTKRILA DO KOJE GRANICE IDE NA ONLYFANSU: Tvrdi da nije još zaradila za stan, a onda progovorila o Nadi Obrić! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.11.2022

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović tvrdi da nije ukaljala svoj obraz zbog OnlyFansa

MILICA DABOVIĆ OTKRILA DO KOJE GRANICE IDE NA ONLYFANSU: Tvrdi da nije još zaradila za stan, a onda progovorila o Nadi Obrić! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Milica Dabović nedavno je otvorila OnlyFans, platformu škakljivog sadržaja, a sada je progovorila o zluradim komentarima sa kojima se svakodnevno susreće, a potom i priznala da se odlično zarađuje, ali ne onoliko koliko se priča.

Dabovićeva je demantovala glasine da je od zarade na OnlyFansu kupila stan.

-Prvo, o ciframa se ne govori, ali nemojte preterivati.Nisam kupila stan, sačekajte još malo - rekla je kratko Milica za Republiku, a onda progovorila o negativnim komentarima sa kojima se susreće zbog odluke da otvori platformu eksplicitnog sadržaja.

-Već sam sto puta rekla da ja ne čitam te komentare, ali kada vidim da me neko "pecne", javno pokažem da sam videla, ali zaista, hvala Bogu, nema ih mnogo - dodala je ona.

Republika

Foto: Republika.rs

Milica Dabović

Nekadašnja košarkašica je otkrila do koje granice ide na OnlyFans-u:

-Trebalo bi da se plati, da bih uopšte stupila u kontakt sa ljudima, da bi trošili moje dragoceno vreme. To jeste jedan vrlo težak posao. Naučila sam da imam neki nivo i da se ne trošim mnogo, zaista ima divnih momaka. Svi dobro znate da nisam znala da je u pitanju porno sajt, ja od toga ne bežim, to je činjenično stanje, sve je onako kako se ja osećem, postoji granica i da ništa ne želim - istakla je ona.

Republika

Foto: Republika.rs

Milica Dabović na jednom događaju

Na pitanje kako je reagovala na izjavu Nade Obrić, da ne bi učestvovala sa njom u emisiji "Magazin In" da je znala da ima OnlyFans, Milica je rekla:

-Ja sam sve ono što ste vi na plažama, da je Nada znala kakve ja slike objavljujem, sigurno ne bi tako rekla. Naučila sam da me osuđuju pre vremena - objasnilaje Dabovićeva.

Šta je još rekla Milica, pogledajte u video na početku teksta:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading