VOLI TE TATA, SINE: Predsednik Vučić čestitao rođendan najstarijem sinu - da si srećan i zdrav (FOTO)

Autor:

Vesti

01.12.2022

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je rođendan mom prvencu Danilu. Prvi mu je rođendan bez majke - napisao je Vučić na Instagramu.

VOLI TE TATA, SINE: Predsednik Vučić čestitao rođendan najstarijem sinu - da si srećan i zdrav (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Aleksandar Vučić sa sinom Danilom

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je rođendan starijem sinu Danilu Vučiću.

Vučić je na Instagram stanici "buducnostsrbijeav" objavio fotografiju sa sinom, uz poruku:

- Danas je rođendan mom prvencu Danilu. Prvi mu je rođendan bez majke. Voli te tata, sine, i da si srećan i zdrav - napisao je predsednik.

 

 

I pored teškog dana koji je predsedenik imao, a kome je uzrok odluka Aljbina Kurtija da Nenada Rašića protivustavno i protivno Briselskom sporazumu imenuje za ministra za zajednice, kao i sramna reakcija Evropske unije na taj potez, predsenik je pronašao način da pokaže da ima snage i za porodicu.

Da podsetimo, predsenik Vučić se večeras obratio naciji i ponovio da je izjava Brisela sramna, i da je to najblaža reč koja može da se upotrebi.

- Izbor Rašića, čoveka koji je dobio manje od 1 odsto, kao i Rada Trajković, koja je bila na njegovoj listi, pokazuje da oni žele progon, proterivanje i nestanak Srba na KiM - kazao je večeras Vučić.

Celokupnu situaciju i reakciju EU je Vučić nazvao bednim antisrpskim odnos koji je pokazan, a ovo što je urađeno delo terorističkog ološa Aljbina Kurtije.

- Ćutim mesecima i godinama, trpim gluposti od svih u regionu i svetu. Taj teroristički ološ je trebao da dobije zasluženu osudu Evropske unije. Naravno nije je dobio. Dobio je nešto što možda niko ne može da razume. I tako se stalno ponašaju, ne samo da su prekršili norme Briselskog sporazuma, međunarodnog javnog prava i sve demokratske norme - rekao je predsednik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading