OŠTRA PORUKA VUČIĆA KURTIJU I EU: Izabrali ste najgori srpski ološ, sa dna kace, Rašića i Radu Trajković!

Autor:

Vesti

01.12.2022

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za mene su Kosovo i Mertohija najveća srpska svetinja, za mene je Srbija svetinja - poručio je Vučić.

OŠTRA PORUKA VUČIĆA KURTIJU I EU: Izabrali ste najgori srpski ološ, sa dna kace, Rašića i Radu Trajković!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Aleksandar Vučić

Predsednik Republika Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti povodom poteza Aljbina Kurtija da Nenada Rašića protivustavno i protivno Briselskom sporazumu imenuje za ministra za zajednice, kao i sramne reakcije Evropske unije na taj potez.

Vučić kaže da je u pitanju jedan bedni antisrpski odnos koji je pokazala EU, i da je ovo što je uradio "teroristički ološ Aljbin Kurti zaslužilo osudu".

- Ćutim mesecima i godinama, trpim gluposti od svih u regionu i svetu. Taj teroristički ološ je trebao da dobije zasluženu osudu Evropske unije. Naravno nije je dobio. Dobio je nešto što možda niko ne može da razume. I tako se stalno ponašaju, ne samo da su prekršili norme Briselskog sporazuma, već sve demokratske norme - rekao je predsednik.

Vučić je istakao da je to u skladu sa interesima jedne evropske sile, koja treba nekog da povede protiv Srba.

- Izabrali su najgori srpski ološ, sa dna kace, Rašića i Radu Trajković, ne postoje gori, koji ničije poverenje u Srbiji nemaju, ali imaju poverenje Aljbina Kurtija i zapadnih agentura. Misle da će time da nas uplaše. Nema problema. Možete da uništite predsednika Srbije, da organizujete proteste u Srbiji, da me ubijete. Ali za mene su Kosovo i Mertohija najveća srpska svetinja, za mene je Srbija svetinja - poručio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading