PROFESORKA U VEZI SA UBICOM: Sve gore od goreg - jezivi detalji iz škole iz pakla sa Senjaka u Beogradu

Autor:

Hronika

02.12.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne samo da su zaposlili osuđenog čoveka, već se on ljubakao sa nastavnicom dok su deca sve gledala.

PROFESORKA U VEZI SA UBICOM: Sve gore od goreg - jezivi detalji iz škole iz pakla sa Senjaka u Beogradu

Foto: ST/V. LUKIĆ

Otvorena je Pandorina kutija u navodno elitnoj Francuskoj školi u Beogradu i iz te kutije skandali, sve gori od goreg, iskaču jedan za drugim.

Roditelji, koji se i dalje oporavljaju od šokantnog saznanja da su njihova deca svakodnevno bila u kontaktu sa pravosnažno osuđenim ubicom, dojavili su Srpskom telegrafu za novu bruku: jedna od profesorki ove privatne obrazovne ustanove bila je u emotivnoj vezi sa pomenutim čovekom, a njihovo ljubakanje gledala su deca iz škole.

VELIKA POMETNJA

U međuvremenu, osim sa tim saznanjem, našem listu obratilo se još nekoliko roditelja koji su, kažu, zbunjeni, uplašeni, ali i odlučni da stvari u Francuskoj školi, kojoj su dali velike pare za školovanje svoje dece, isteraju do kraja.

 

- Informacija koju je vaš list objavio zaista je unela veliku pometnju. Retki roditelji su znali o čemu se radi, mi ostali smo se potpuno šokirali. Ono što ja znam, bar iz naših roditeljskih priča, jeste da dobar deo razmišlja o tome kako da decu ispiše iz škole. Ej, zamislite, zaposlili su, očigledno bez ikakve provere, osuđenog ubicu. Čak, možda su i znali ko je i šta je taj čovek, ali su ga zbog nekog razloga primili. Kako god, ovo je svakako neopisiva bruka - navodi jedan ogorčeni otac i dodaje:

- Na sve ovo sad i saznanje da je jedna profesorka bila u emotivnom odnosu sa tim čovekom. Ne znam šta je sledeće...

Naš sagovornik (podaci poznati redakciji) dodaje da čeka da se polugodište završi, kako bi decu ispasao i navodi da pored ovoga postoje i mnogobrojni drugi propusti, te da u Francuskoj školi gotovo ništa nije onako kako uprava predstavlja.

BEZ ODGOVORA

Na pitanja koja smo poslali Francuskoj školi povodom novih saznanja odgovore do zaključivanja broja nismo dobili. Prethodno, podsetimo, u odgovorima na pitanja povodom toga što su zaposlili ubicu, iz škole su se nemušto pravdali da su ga primili na reč, navodno dok ne donese uverenje da nije osuđivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (7)

Loading
Anoninimno

02.12.2022 15:38

LAZ NAJVECA!!!

Roditelj

03.12.2022 14:49

@Anoninimno - Nije tajna da je zaposlen na njenu preporuku, a bez odgovarajuce dokumentacije! Sta je laz?

anonimno

02.12.2022 15:44

želimo da iskažemo da je ta nastavnica jedna od najboljih kojih imamo u školi, tako da nemojte da preterujete, kao sto su i ucenici bili odmetnuti tako je i ona, ovo je apsolutno samo greska školske administracije, na njima je cela krivica. PRESTANITE SA SKANDALIMA.

Nena

03.12.2022 18:55

Uzas od skole, zadovoljni sto smo je se resili. Ziveo “Ribnikar”!