ODLUČIO DA IZ KORENA PROMENI ŽIVOT: Milan Stanković POSTAJE ISKUŠENIK U MANASTIRU PODMAINE!?

Autor:

Zabava

04.08.2021

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Stanković odlučio je da promeni život iz korena i postane iskušenik u manastiru Podmaine.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Milan Stanković

 

Nakon pisanja domaćih medija da je pevač Milan Stanković rešen da ovozemaljski život zameni monaškim, za domaće medije oglasili su se oni koji su pevača videli u budvanskom manastiru Podmaine.

Kako su rekli, Stanković je boravio u konaku ovog poznatog manastira, koji još zovu i Podostrog, s prijateljem, a vreme je koristio za učenje, čitanje molitvi, ali i pomagao monasima oko imanja, stoke...

 

 

Videla sam ga nekoliko puta u manastiru. Jedva sam ga prepoznala jer je bio obučen kao monah, sav u crno. Pustio je kosu i bradu - ispričala je sagovornica za Alo, koja kako kaže, često odlazi u ovaj manastir da bi pronašla mir.

- Čula sam da priprema za iskušenički, a kasnije, ako ne odustane u međuvremenu, i za monaški život. Kažu da je na dobrom putu, jer ga sve zanima i odlučan je da istaje u tome - kaže ona.

 

 

- Milan izgleda potpuno drugačije od onoga na šta smo navili. Ne farba više kosu, nema frizru, šminku i sve ono po čemu je bio poznatsvih ovih godina na javnoj sceni. Doživeo je potpuni preobražaj i nekako kao da je pronašao smisao života i duševni mir koji mu se odražava i na licu - rekla je sagovornica koja je insistirala na anonimnosti.

Kako kaže, nije manastir Podmaine jedini u kojem je videla nekadašnjeg predstavnika Srbije na Evrosongu. Gotovo da nema manastira u Crnoj Gori u koji ovaj mladi Obrenovčanin nije kročio.

 

 

Videla sam ga i u budvanskom manastiru Stanjevići kada je dolazio mitropolit. Uživao je u službi i liturgiji - ispričala je sagovornica za Alo.

Kako domaći mediji prenose, Milan Stanković se nakon nekoliko nedelja provedenih na ovom svetom mestu vratio u Srbiju, ali ne zadrugo. Monasima je navodno rekao da će doći čim završi obaveze u svojoj zemlji. Da li će njegova trenutna rešenost da se prikloni Bogu i zamonaši nakon dugog iskušeničkog perioda ostati na stani, ostaje nam da vidimo.

 

BONUS VIDEO: 

KIJA KOCKAR NIJE GLUMICA, NEĆE GLUMITI U MOM PROJEKTU: Lukas ŠOKIRAO izjavom!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading