PRELEPA SRPKINJA ODUVALA SVE VELIKE ZVEZDE U PARIZU: Odelo je NESTVARNO LEPO, a cipelama je zadala domaći zadatak! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

30.01.2023

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Kalinić opet nas je iznenadila stajlingom.

PRELEPA SRPKINJA ODUVALA SVE VELIKE ZVEZDE U PARIZU: Odelo je NESTVARNO LEPO, a cipelama je zadala domaći zadatak! (FOTO/VIDEO)

Foto: YouTube video/ sametgorgozfilms

Tamara Kalinić u odelu

Videti nešto umereno na Nedelji mode u Parizu je zaista teško. Poznate dame trude da se ostave što jači utisak na prisutne, a nekada je dovoljno baš malo da sve zasenite. Ovoga puta, iznenadila nas je prelepa srpska blogerka i influenserka Tamara Kalinić u isto vreme u jednostavnom i otmenom odelu koji svaka žena mora da ima. Ona je toliko sijala da je i najveće svetske zvezde stajlingom oborila s nogu! Odelo ima širi kroj, ne prati liniju tela, ali ona ga odlično nosi.

Nju su i ovaj put slikali i snimali paparaci na Nedelji mode, a ona im je kao prava dama rado pozirala. I ovoga puta Tamara je definitivno ostavila utisak na prisutne u crnom klasičnom odelu, a preko je imala elegantan kaput sa sitnim detaljima od perlica i perja.

Da podsetimo, nedavno se pojavila na reviji takođe na Nedelji mode, a o njenom stajlingu svi su pisali. Naime, autfit je na prvi pogled bio veoma jednostavan, sve dok ne pogledate njen struk i shvatite da ona ima doslovno zakačen ofinger za pantalone. Ovaj modni detalj je iz kolekcije brenda JW Andreson. Ofinger je okrenut naopačke i zašiven je za farmerke, a mnogima nije bio jasan detalj koji je ponela. Za ovu modnu kuću to nije ništa neobično jer je poznato da oni pomeraju sve modne granice. Ovo je možda još jedan modni trend o kom će se verovatno tek sada pričati i pisati.

Tamara uvek uspe da pomeri sve modne granice, a i najveći eksperti se pitaju kako je to moguće. Očigledno ovde je prisutna velika ljubav prema modi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading