DUBOKI DEKOLTE PUTINOVE MILJENICE! Bujne grudi ističe u prvi plan, a ovo niste znali o njenom privatnom životu! (FOTO)

Autor:

Svet

08.03.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruska novinarka i urednica Margarita Simonjan, jedna od najbližih saradnica ruskog predsednika Vladimira Putina, koju na Zapadu neretko nazivaju i glavnim propagandistom Kremlja, u emisijama uživo na ruskoj državnoj televiziji neretko se pojavljuje u stilizovanim izdanjima koja muškarce ne ostavljaju ravnodušnim.

DUBOKI DEKOLTE PUTINOVE MILJENICE! Bujne grudi ističe u prvi plan, a ovo niste znali o njenom privatnom životu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

Ono što se može primetiti na mnogobrojnim fotografijama koje Simonjanova objavljuje na društvenim mrežama, pa i na onim sa Zapada poput Instagrama, je da se novinarka ne libi da u prvi plan stavi duboki dekolte i istakne bujne grudi.

Zanosne atribute urednica Raše tudej objavljuje i na privatnim fotografijama na Instagramu, a mnoge od njih često imaju veliki odjek i brojne komentare.

 

Simonjanova je, inače, kako je Republika krajem prošle godine već pisala, u žižu medijske pažnje došla nakon oštrih reči koje je uputila komentarišući rat u Ukrajini.

- Ljudi koji se plaše Haga, slušajte. Treba da se plašite poraza, poniženja i izdaje svog naroda. Ako uspemo da izgubimo, Hag, bilo stvarni ili hipotetički, takođe će progoniti i čistača ulica. Činjenica da je još jedan deo Kijeva bez struje neće promeniti razmere katastrofe koja će zadesiti našu zemlju ako izgubimo - rekla je ona tada na ruskoj državnoj televiziji.

 

Simonjanova se od 2022. godine nalazi pod sankcijama Evropske Unije, pošto je u Briselu smatraju ključnom figurom propagande Kremlja, odgovornom za podrivanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta.

Od 2012. godine u braku je sa Tigranom Keosajanom, poznatim ruskim filmskim rediteljem i glumcem Jermenskog porekla, sa kojim ima troje dece.

Iz prvog braka sa producentom Andrejem Blagodarenkom ima ćerku Marinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading